Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCANDALUL INTERCEPTĂRILOR. Un apropiat al premierului britanic, inculpat

Publicat:

Coulson, care a fost retinut in iulie 2011 in dosarul interceptarilor telefonice ale News of the World, unde el a fost refactor-sef intre anii 2003 si 2007, este suspectat de data aceasta de marturii false in cadrul procesului din 2010, in Glasgow, al deputatului socialist, .

Sheridan, care a dat in judecata News of the World pentru dezvaluire de informatii care au adus atingere vietii sale private, a castigat procesul sau civil, dar el a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru ca a mintit in timpul audierilor.

Chemat sa depuna marturie…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

SURSE - George Simion va fi chemat sa dea declarații la Parchetul General in scandalul Șoșoaca

13:25, 05.06.2024 - Liderul AUR, George Simion, va fi chemat sa dea declarații la Parchetul General in dosarul semnaturilor falsificate cu care procurorii spun ca Silvestru Șoșoaca a candidat la Parlamentul European ca independent.Presedintele AUR George Simion a declarat, miercuri pentru News.

Gafa a premierului la un eveniment. Ciolacu s-a adresat 'onoratei instanțe'. O greșeala similara a facut și un alt fost premier

13:50, 15.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu s-a adresat „onoratei instanțe”, miercuri, la deschiderea evenimentului „DP World-20 de ani de eficiența și inovație in Romania”, de la Constanța. Ciolacu a revenit rapid și chiar s-a amuzat de gafa sa.

Gafa a premierului la un eveniment la Constanța. Ciolacu s-a adresat „onoratei instanțe”

13:35, 15.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu s-a adresat „onoratei instanțe”, miercuri, la deschiderea evenimentului „DP World-20 de ani de eficiența și inovație in Romania”, de la Constanța. Ciolacu a revenit rapid și chiar s-a amuzat de gafa sa.

Cluj: Un barbat a atacat-o pe fosta concubina și pe familia acesteia, chiar in casa lor. A mai chemat doua persoane ,,sa-l ajute”

11:00, 10.05.2024 - Trei persoane au fost reținute dupa un scandal monstru petrecut intr-un imobil din Apahida.Scandalul ar fi pornit pe 5 mai, in jurul orei 22:30, dupa ce un tanar de 22 de ani ar fi incercat sa recupereze un bun de la fosta sa concubina.Odata ajuns la casa femeii, care locuia impreuna cu 2 minore și…

Crescatorii de pui din Romania au chemat autoritațile UE in control dupa scandalul cu ANPC: Carnea și ouale sunt sigure la consum!

11:06, 19.04.2024 - Carnea de pui si ouale din Romania sunt fara riscuri pentru consumatori, iar rezultatele analizelor efectuate recent de Agentia Europeana pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) atesta ca producatorii romani respecta cu strictete legislatia in vigoare, sustin reprezentantii Uniunii Crescatorilor de Pasari…

DNA lucreaza! Un inspector antifrauda și 21 de polițiști de frontiera trimiși in judecata

11:35, 26.03.2024 - Scandalul corupției lovește din nou in sistemul de securitate și control al frontierelor Romaniei. Avem aici un caz complex, care implica un inspector antifrauda și 21 de polițiști de frontiera de la Nadlac I și Nadlac II. Aceștia au fost trimiși in judecata de catre Direcția Naționala Anticorupție…

Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic

23:21, 18.03.2024 - Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic Rishi Sunak. Fostul președinte american a fost vazut luni intrand in celebra cladire din Londra. Vizita are caracter privat.


Ce parere ai despre aceasta stire?