Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalul interceptărilor telefonice dintre actriţa Sienna Miller și tabloidul The Sun s-a terminat

Publicat:

are sentimentul ca "i s-a facut dreptate deplina" dupa ce a pus capat litigiului cu editorul tabloidului , pe care l-a acuzat ca i-a piratat telefonul mobil pentru a dezvalui cititorilor sai ca actrita britanica era insarcinata, a anuntat joi avocatul artistei, citat de AFP.

Vedeta de 39 de ani a deschis o actiune in justitie impotriva editorului acelui tabloid, (NGN), acuzand ca i-a piratat mesageria vocala pentru a afla despre sarcina ei din 2005 si ca a publicat apoi acea informatie, in conditiile in care actrita insasi abia aflase…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O discuție aprinsa la beție s-a terminat la poliția din Vințu de Jos pentru un barbat. Ce a facut dupa ce a pus mana pe un cuțit

12:20, 24.04.2024 - O discuție aprinsa la beție s-a terminat la poliția din Vințu de Jos pentru un barbat. Ce a facut dupa ce a pus mana pe un cuțit O discuție aprinsa la beție s-a terminat la poliția din Vințu de Jos pentru un barbat. Este vorba despre un barbat care in timpul unei certe cu un amic de pahar, a pus mana…

Xtra Night Show. Cristina Cioran nu mai vrea sa iși faca relație! Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul cu Alex Dobrescu / VIDEO

23:20, 17.04.2024 - Cristina Cioran nu vrea sa iși faca o relație, dupa povestea pe care a trait-o alaturi de Alex Dobrescu, tatal fetiței sale. Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul pe care l-a avut cu fostul ei partener. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Decizia importanta luata de Denisa Despa, dupa scandalul uriaș cu fostul partener impotriva caruia are și un ordin de protecție! Blondina spera ca lucrurile s-au liniștit: ”Probabil e destul de conștient”

23:35, 14.04.2024 - Denisa Despa a luat o decizie radicala dupa ce in urma cu cateva luni a cerut ordin de protecție impotriva fostului iubit care o amenința cu moartea și care a speriat-o teribil atunci cand i-a spart ușa de la locuința și a intrat peste ea in casa. Vedeta considera acum ca lucrurile s-au liniștit și…

Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta este in extaz: ”S-a terminat șmecheria in Romania” / FOTO

15:35, 14.04.2024 - Anamaria Prodan și-a facut tatuaje noi! Vedeta a filmat tot procesul și le-a aratat fanilor ce modele a ales de data aceasta! Anamaria Prodan a ales cateva tatuaje pe care și le-a facut pe mana și a anunțat ca urmeaza sa iși faca mai multe și pe spate!

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!

Scandalul interceptarilor ruse: Un alt ofiter german nu s-a conectat corect

08:25, 12.03.2024 - Un alt participant la o convorbire confidentiala, interceptata de rusi, intre ofiteri de rang inalt ai armatei germane nu s-a conectat corect la videoconferinta, a declarat luni ministrul german al apararii, Boris Pistorius, noteaza AFP.

Scandalul interceptarilor: "Germania este de o naivitate incorigibila"

13:31, 06.03.2024 - Prin interceptarea conversației purtate de ofițerii germani, Putin reușește sa bage zazanie intre susținatorii Ucrainei. Marea Britanie critica dur Germania. Reacția ministrului federal al apararii, Boris Pistorius.

Scandalul interceptarilor ruse: Comisarul parlamentar german pentru aparare cere „consecinte”

14:15, 03.03.2024 - Comisarul parlamentar german pentru aparare, Eva Hogl, vrea ca scandalul interceptarii de catre rusi a unor convorbiri ale militarilor germani sa aiba consecinte ample, relateaza duminica dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?