Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal pe scena iUmor după momentul cu rața! Mihai Bendeac către concurent: ”E oribil ce faci! Cum să chinui în halul ăsta un animal?”

Publicat:

”Vezi rața asta? Ei bine, n-o s-o mai vezi in viața ta”, este primul lucru pe care i-l spune concurentului Ioan Prepelița, care executa un așa-zis numar de magie cu o rața.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantarețul bacauan Babasha, pe scena alaturi de Coldplay. Prestația artistului a declanșat un adevarat scandal

09:55, 14.06.2024 - Cantarețul de muzica de petrecere Babasha (Vladuț Babașa, numele real), originar din Bacau, a fost invitat de trupa Coldplay sa cante in cadrul concertului pe care l-au susținut aseara in București. Apariția lui pe scena nu a fost, insa, primita bine de cei din public, care l-au huiduit in timpul prestației.…

Scandal in lumea DJ-ilor tineri. Un renumit festival din Insula Ibiza le cer sume uriașe ca sa-i lase pe scena

16:45, 11.06.2024 - Ibiza Global Festival reunește, incepand din 2022, mii de iubitori de muzica electronica pe plaja, fiind promovat ca un festival gratuit și durabil. Anul acesta, insa, DJ-ii care vor sa mixeze trebuie sa plateasca 5.000 de euro, pentru “intervalul orar și promovare’, susține DJ-ul și producatorul francez…

Xtra Night Show. Cum a fost experiența de la iUmor pentru Madalina Mihai, caștigatoarea sezonului 16: „Scena aia e foarte dura”. Face stand-up de aproape un an

12:30, 01.06.2024 - Madalina Mihai a caștigat sezonul 16 iUmor și spune ca, deși la inceput nu a avut mare incredere ca va ieși in evidența și ca va face fața provocarii, pe parcurs a conștientizat ca i se potrivește de minune sa faca stand-up. Tanara vrea sa iși cumpere motocicleta din marele premiu.

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

iUmor sezonul 16, 21 aprilie 2024. Andreea Dița revine pe scena cu un text shakeasperian. Natanticu: „Ce cojones aveai pe scena”

22:15, 21.04.2024 - Andreea Dița a revenit, pentru a patra oara, pe scena pentru a se distra. De aceasta data simte ca textul ii este potrivit și ca este lucrat foarte bine. Acesta este in nota shakeasperiana.

Ioana State revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Avem dovada ca exista umor!”

16:21, 12.04.2024 - Duminica aceasta, cel de-al noualea episod iUmor o va avea ca invitat special pe Ioana State, care deschide ediția in stilul caracteristic, starnind aplauzele tuturor: „Abia așteptam sa revin la voi, m-am pregatit pentru seara asta, m-am machiat frumos, n

Vestita ușa din Titanic, pe care a plutit Rose, a fost vanduta la licitație pentru o suma exorbitanta

20:10, 27.03.2024 - Cu toate ca nu este primul obiect legat de film care este vandut la licitație, aceasta ușa a reprezentat un element iconic și plin de semnificație pentru mulți spectatori ai blockbuster-ului din anii '90. Suma exorbitanta pentru care a fost vanduta sugereaza ca nostalgia și interesul pentru operele…


Ce parere ai despre aceasta stire?