Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal la Târgu Mureș » Acuze incredibile la adresa lui Mutu: "De ce ai blătuit meciul cu Astra?!"

Publicat:

Meciul pierdut de ASA cu Astra 1-4, dar mai ales modul in care a aratat desfașurarea partidei au determinat o adevarata implozie la clubul din Targu Mureș. Intre omul care conduce echipa, fostul viceprimar , și s-a creat un mare scandal. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Scandal la televiziunea naționala: Șeful Telefilm-Chișinau, acuzații grave in adresa directorului TRM: „Sunt harțuit, la fel și alți angajați, pot proba acest lucru”

10:06, 23.05.2024 - Scandal la televiziunea naționala. Șeful „Telefilm-Chișinau”, Mircea Surdu, acuza directorul general al Teleradio Moldova, Vladimir Țurcanu, de harțuire a angajaților. „Pot proba aceste lucruri. Noi nu traim in epoca Putin!”, a declarat jurnalistul.

Scandal uriaș intre Kylian Mbappe și Nasser Al-Khelaifi, inainte de meciul PSG - Toulouse: „Pereții se zguduiau”

08:35, 14.05.2024 - Kylian Mbappe a publicat un mesaj de adio vineri, la aproape 3 luni dupa ce PSG i-a confirmat plecarea la finalul sezonului. La scurt timp, superstarul francez a evoluat in ultimul meci de ”Parc des Princes”, scor 1-3 cu Toulouse, scrie digisport.ro .

Scandal in direct la miezul nopții! Ieșire aroganta la adresa lui Ilie Dumitrescu: „Cu mine vorbești cu «domnul Rotaru», Iliuța!”

00:10, 14.05.2024 - Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a avut ieșire incredibila la adresa lui Ilie Dumitrescu. Rotaru a fost deranjat de faptul ca Ilie Dumitrescu i-ar fi recomandat o clinica pentru Jovan Markovic, din cauza surplusului de greutate al atacantului Craiovei. Recomandarea ar fi venit…

Adrian Mutu, aparat de un fost campion cu CFR Cluj dupa dezastrul din Cupa Romaniei: „Ce vina are antrenorul?”

20:20, 03.04.2024 - ​CFR Cluj a fost eliminata marți din Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut rușinos impotriva celor de la Corvinul Hunedoara, scor 4-0. Meciul a dus la demisia lui Adrian Mutu, care nu a putut suporta rușinea rezultatului din Cupa.

Adrian Mutu (CFR Cluj): „Trebuie tratat foarte serios meciul cu Corvinul Hunedoara”

16:25, 01.04.2024 - Antrenorul echipei CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca partida cu Corvinul Hunedoara, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, trebuie tratata foarte serios, avand in vedere ca formatia clujeana are ca obiectiv castigarea trofeului in acest sezon.„Jucatorii…

George Simion, acuze catre premierul Ciolacu: „A batut palma cu UDMR ca formațiunile romanești sa nu aiba candidați comuni in Ardeal”

14:55, 01.04.2024 - Presedintele AUR George Simion a declarat duminica, la Targu Mures, ca liderul PSD, Marcel Ciolacu, ar fi facut o intelegere cu UDMR astfel incat formatiunile romanesti sa nu aiba candidati comuni in principalele orase din Transilvania.

Adrian Mutu, anunț curajos inaintea debutului in play-off: „Credem in șansa noastra pana la sfarșit” » Marea absența din lotul CFR-ului

18:55, 15.03.2024 - Adrian Mutu (45 de ani) spune ca CFR Cluj va conta și ea in lupta pentru titlu, chiar daca toata lumea le vede favorite pe FCSB și Rapid. CFR Cluj primește vizita celor de la Universitatea Craiova in prima runda a play-off-ului Superligii. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la tv pe Prima Sport 1, Orange…

CFR Cluj a caștigat „la limita” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. Mutu, atac la adresa lui Mandorlini.

08:25, 09.03.2024 - CFR Cluj a caștigat la limita, scor 1-0, in partida de pe teren propriu cu FC Hermannstadt. Adrian Mutu a ținut sa precizeze și ca lucrurile s-au schimbat in bine la echipa, de la venirea sa pe banca ardelenilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?