Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCANDAL la Marius Nasta: un genetician ACUZĂ că urmează să fie dat afară pentru că vrea să salveze vieți

Publicat:

Biologul și geneticianul Relu Cocoș este amenințat cu plangere penala pentru ca vrea sa salveze vieți la Institutul de din Capitala și sa fie dat afara, dupa ce, cu greu a putut fi angajat. Deputatul USR cere MS sa stopeze acest „abuz”.

Deputatul USR de Buzau, , arata ca, in plina pandemie, biologul și geneticianul Relu Cocoș este amenințat cu plangere penala pentru ca vrea sa salveze vieți in Institutul de din București.

Ungureanu spune ca acesta este victima unui avuz al Ordinului

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzica legendarelor trupe Pink Floyd, Queen sau Deep Purple, reinterpretata la flaut

11:20, 22.04.2024 - VEST – Facultatea de Muzica și Teatru a UVT organizeaza turneul național ICONS, care aduce pe scenele din noua orașe o versiune contemporana unica a muzicii pop-rock! Matei Ioachimescu, unul dintre cei mai virtuozi flautiști ai momentului, conferențiar universitar in cadrul Facultații de Muzica și Teatru…

Inca o plangere penala pe numele lui Catalin Cirstoiu. Candidatul AUR la Capitala il acuza de evaziune fiscala

13:55, 16.04.2024 - Candidatul AUR la Primaria Capitalei, Mihai Enache, a depus, marti, la Directia Generala Antifrauda, o sesizare impotriva candidatului Aliantei PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, vizand suspiciuni de incompatibilitate si evaziune fiscala. ”Vorbim de masini de lux, de sute de mii de euro si de imobile situate…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

VIDEO Dascalul injunghiat intr-o biserica din Buzau, transferat la un spital din București

12:51, 11.03.2024 - Articolul VIDEO Dascalul injunghiat intr-o biserica din Buzau, transferat la un spital din București se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Dascalul atacat duminica dimineața cu un cuțit, intr-o biserica din Puiești, județul Buzau, a fost transferat la un spital din Capitala. A suferit o rana adanca…


Ce parere ai despre aceasta stire?