Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal la Călăraşi: Mai mulţi protestatari au blocat un drum

Publicat:

NEWS ALERT

Mai multi parinti din satul Parcani au blocat traseul Orhei-Calarasi si cer redeschiderea scolii. Parinti si elevi din satul Parcani protesteaza fata de decizia de a inchide clasele primare.

"Vom protesta pana ne vor redeschide scoala primara", spune o manifestanta.

Protestatarii se cearta cu politistii care sunt pezenti la fata locului. 

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Protestatari israelieni au blocat și ars camioane care duceau mancare pentru palestinienii din Gaza

07:51, 14.05.2024 - Protestatarii israelieni au blocat luni camioanele cu ajutoare destinate Gaza, aruncand pachete cu alimente pe sosea si rupand saci cu cereale in Cisiordania ocupata, transmite BBC, potrivit News.ro.

PSD și PNL s-au blocat in birocrație și au declanșat un scandal uriaș / Primaria Ploiești și CJ Prahova se acuza reciproc pentru ratarea unei finantari

16:46, 08.04.2024 - Primaria Municipiului Ploiesti si Consiliul Judetean Prahova se acuza reciproc pentru ratarea unei finantari asigurate prin Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) pentru realizarea unui sistem de canalizare si a unei statii de epurare in cartierul Mitica Apostol din Ploiesti.

SCANDAL din nou pe strazile Israelului. Protestatarii au cerut demisia lui Netanyahu si alegeri anticipate (VIDEO)

09:00, 07.04.2024 - Au fost din nou revolte pe strazile Israelului, sambata noapte. Protestatarii din Tel Aviv, Cezareea si Haifa i-au cerut demisia premierului israelian Benjamin Netanyahu si alegeri anticipate. Manifestantii au cerut, de asemenea, eliberarea tuturor ostaticilor israelieni detinuti in Gaza inainte de…

(video) Scandal in trafic, la Circ: „Șoferul BMW-ului mi-a blocat calea, m-a insultat, mi-a speriat copilul”

19:00, 05.04.2024 - O șoferița s-a plans pe acțiunile unui alt șofer, care conducea un automobil BMW și care i-ar fi blocat intenționat calea, iar apoi ar fi numit-o cu cuvinte necenzurate. Imaginile video cu momentul au fost postate pe un canal de Telegram.

(video) Scandal in trafic, la Circ: Șoferul mi-a blocat calea, m-a insultat, mi-a speriat copilul”

18:46, 05.04.2024 - O șoferița s-a plans pe acțiunile unui alt șofer, care conducea un automobil BMW și care i-ar fi blocat intenționat calea, iar apoi ar fi numit-o cu cuvinte necenzurate. Imaginile video cu momentul au fost postate pe un canal de Telegram.

(video) Scandal intre doi șoferi, la Circ: BMW-ul mi-a blocat calea, m-a insultat, mi-a speriat copilul”

17:50, 05.04.2024 - O șoferița s-a plans pe acțiunile unui alt șofer, care conducea un automobil BMW și care i-ar fi blocat intenționat calea, iar apoi ar fi numit-o cu cuvinte necenzurate. Imaginile video cu momentul au fost postate pe un canal de Telegram.

Greva cu scandal la Poșta Romana: Sindicaliștii acuza „presiuni”. Compania a trimis angajați de la București, pentru a inlocui protestatarii Cluj

07:55, 01.04.2024 - Sindicaliștii Poștei Romane care au intrat in greva raporteaza, luni dimineața, presiuni din partea conducerii instituției, care ar fi trimis angajați de la București sa ii inlocuiasca pe cei de la HUB-ul Logistic și Curierat Regional Cluj, care au intrat


Ce parere ai despre aceasta stire?