Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal în Iran, după ce a furnizat drone Rusiei: Contrazice politica „nici est, nici vest”

Publicat:

, furnizarea de drone Rusiei pentru a fi utilizate in Ucraina, a produs o ruptura interna. Un cleric conservator proeminent și redactor de ziar a spus ca este foarte clar cine este agresorul și ajutorarea sa „contrazice politica „nici est, nici vest”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Atacurile cu drone ale Rusiei s-au concentrat asupra orasului Harkov

02:05, 15.04.2024 - Atacurile cu drone ale Rusiei s-au concentrat asupra orasului Harkov. Fortele aeriene au raportat ca toate cele 10 drone lansate asupra regiunii Harkov au fost interceptate. Atacul a vizat infrastructura critica din oras, aflat la circa 40 km de granita rusa.STIRIPESURSE.

Razboi in Ucraina, ziua 769. Fabrica din Rusia, atacata cu drone

19:01, 02.04.2024 - Ucrainenii susțin ca au atacat o fabrica de drone din Rusia. Fabrica a fost atacata cu drone ucrainene. Acesta este unul dintre atacurile aeriene produs la o distanța de peste 1.000 de kilometri. Autoritațile militare din Ucraina au cofirmat ca s-au aflat in spatele atacului cu drone asupra regiunii…

Lukasenko il contrazice pe Putin: „Atacatorii de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus”

18:55, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, un aliat apropiat al Rusiei, a declarat marti ca autorii atentatului de la sala de concerte de langa Moscova au incercat mai intai sa fuga in Belarus, in timp ce Moscova sustine doar ca acestia voiau sa treaca in Ucraina, relateaza France Presse.

Occidentul și-a explicat ajutorul acordat Ucrainei 

12:20, 26.03.2024 - Occidentul ajuta Ucraina "nu doar din generozitate" și nu pentru ca "ii iubește pe ucraineni", ci pentru ca nu poate permite Rusiei sa ciștige acest razboi. Aceasta declarație a fost facuta de catre Inaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, Josep Borrell,…

Razboi in Ucraina, ziua 757. Explozii auzite in centrul Kievului dupa un atac cu rachete si drone

08:10, 21.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite joi dimineața devreme in centrul capitalei ucrainene Kiev, in urma unei alerte aeriene provocate de rachete și drone lansate de Rusia, potrivit AFP. Ultimele atacuri majore ale Rusiei asupra capitalei ucrainene au avut loc la sfarșitul lunii ianuarie. Zeci de explozii…

Un rus care asambla și lansa drone pentru Ucraina a fost arestat la Moscova

12:05, 15.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca un cetatean rus a fost arestat la Moscova sub suspiciunea de tradare si ca acesta a marturisit ca asambla si lansa drone in folosul Ucrainei, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Pentru a doua zi la rand. Ploaie de drone la rusi

10:30, 13.03.2024 - Zeci de drone ucrainene au vizat miercuri mai multe regiuni ruse, dar si importante situri energetice din Rusia, informeaza agentiile internationale de stiri, in timp ce presa rusa vorbeste despre 58 de drone doborate. O rafinarie de petrol a fost lovita de o drona in Riazan, la circa 200 de kilometri…

Ministrul german al Apararii il contrazice pe Macron: Declarațiile lui nu ajuta Ucraina și nici aliații ei

21:26, 05.03.2024 - Ultimele declaratii ale presedintelui francez Emmanuel Macron, care le-a cerut marti europenilor „sa nu fie lasi” in fata „fortei de neoprit” a Rusiei, nu ajuta Ucraina pe campul de lupta si nici aliatii acesteia, a remarcat ministrul german al apararii, Boris Pistorius, potrivit AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?