Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Saveta Bogdan a ajuns de urgentă la spital, cu hemoragie! Primele declarații ale artistei despre problemele de sănătate

Publicat:

a ajuns de urgența pe mainile medicilor. Artista a suferit o intervenție chirurgicala, aparent minora, insa, la zece zile dupa, atunci cand artista credea ca este vindecata, a ajuns la unitatea de primiri urgențe cu hemoragie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, primele declarații dupa ce Costel Corduneanu a murit: „Te iubim, regele nostru”. A murit la 53 de ani, pe un pat de spital

16:10, 15.04.2024 - Astazi, Costel Corduneanu a murit pe un pat de spital in Targu Mureș, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu problemele de sanatate. Pe 23 aprilie, cel mai cunoscut interlop din Iași urma sa implineasca 54 de ani, iar acum, familia il plange și se roaga pentru sufletul lui.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, adusa de urgența la spital din cauza unei probleme de sanatate

00:05, 02.03.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce a suferit o accidentare la spate in timpul unui eveniment la care a participat. A fost nevoie ca aceasta sa fie transportata de urgența la spital. Chiar și in aceasta situație dificila, ministrul a continuat sa iși…

Știrile Antena Stars. Mellina, de urgența la psihiatru! Artista, clipe de coșmar din cauza problemelor de sanatate: „Mi-au dat atacuri de panica...” / VIDEO

15:30, 27.02.2024 - Mellina a fost nevoita sa mearga de urgența la psihiatru! Motivul? Problemele de sanatate cu care se confrunta ii dau mari batai de cap! Artista trece prin clipe de coșmar. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!

Primele declarații ale Prințului Harry despre boala Regelui Charles al III-lea. Care este starea de sanatate a monarhului britanic: „Nu este o prioritate mare”

18:55, 16.02.2024 - La inceputul lunii februarie 2024, un anunț a creat isterie in intreaga lume. Ei bine, potrivit celor mai recente informații, Regele Charles al III-lea se confrunta cu probleme grave de sanatate. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu o forma de cancer. Iata primele declarații ale Prințului Harry…

Star Magazin. Dan Ciotoi, la un pas de moarte! Artistul a facut primele declarații dupa ce a fost operat de urgența: "Nu mai traiam..." / VIDEO

15:36, 31.01.2024 - Dan Ciotoi a facut primele declarații dupa ce a fost operat de urgența. Artistul a fost diagnosticat cu o boala grava și a vorbit despre starea actuala de sanatate, dupa ce a suferit intervenția chirurgicala care i-a salvat viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?