Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șase schelete umane, descoperite în timpul schimbărilor conductelor de apă la Borzești

Publicat:

In timpul excavațiilor pentru schimbarea conductelor de apa din cartierul Borești al Oneștiului, au fost descoperite șase morminte care conțin oseminte umane. “Pentru lucrarile „Dezvoltare a infrastructurii de apa și apa uzata in municipiul Onești in perioada 2014-2020 – Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apa și canalizare menajera in municipiul Onești”, beneficiar S.C. […] Articolul Șase schelete umane, descoperite in timpul schimbarilor conductelor de apa la Borzești apare prima data in Deșteptarea- .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strategia de dezvoltare a zonei metropolitane Radauți pusa pe masa autoritaților. Loghin: ”Strategia cuprinde 147 de proiecte pentru municipiul Radauți și cele opt localitați periurbane”

18:20, 08.05.2024 - Strategia de dezvoltare a zonei metropolitane Radauți a fost pusa pe masa autoritaților. Aceasta a fost prezentata in cadrul unei ședințe care a avut loc la sediul Primariei Radauți la care au participat alaturi de reprezentanții celor 8  localitați implicate, arhitecții șefi ai Sucevei și Radauțiului,…

Avem susținere pentru LUGOJ!  Calin Dobra: ,,LUGOJUL se va afla pe lista prioritaților Consiliului Judetean Timis in ceea ce privește proiectele de dezvoltare”

11:31, 02.05.2024 - LUGOJUL, asemeni intregului județ Timis, se va afla pe lista prioritaților in ceea ce privește proiectele de dezvoltare realizate in parteneriat cu Consiliul Judetean Timis, prin sprijinul pe care Municipiul nostru il va avea din partea viitorului președinte, Alfred Simonis.  Unul dintre proiectele…

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

13 schelete umane au fost gasite in curtea Spitalului Vaslui. "Sunt asezate intr-un anumit fel, sunt urme de sicriu"

13:31, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui, fiind luata in calcul varianta ca in zona ar fi fost un vechi cimitir.

Fragmente ce pare a fi umane, descoperite pe un camp din apropierea Autostrazii

18:35, 05.04.2024 - Fragmente ce par a fi umane au fost descoperite in aceasta dupa amiaza pe un camp din zona Autostrazii București – Pitești, in localitatea Olteni, conform cronica-gaeștiului.ro Deocamdata IJP Dambovița nu a oferit informații oficiale. Este posibil ca fragmentele osoase sa aparțina unei femei.    

Miercuri se inaugureaza reabilitarea Centrului Vechi din municipiul Satu Mare

20:26, 25.03.2024 - Lucrarile de renovare din  Centrul Vechi al orașului Satu Mare au fost finalizate și, incepand din aceasta saptamana, noua zona centrala renovata va fi deschisa oficial. Atat Piața Libertații, cat și Parcul Central din oraș vor fi deschise publicului la mijlocul acestei saptamani. Evenimentul de inaugurare…

Fresce de mare valoare, descoperite in Italia, in timpul sapaturilor in Pompei VIDEO

22:10, 01.03.2024 - Fresce splendide, reprezentand, printre altele, o scena mitologica deosebita au fost descoperite in Pompei, a anuntat vineri celebrul sit arheologic situat langa Napoli, in sudul Italiei, relateaza AFP, citata de Agerpres.

De ce pisicile dorm la picioarele stapanilor? Motivul incredibil pentru care fac acest lucru

11:30, 16.02.2024 - Legatura instinctivaPisicile, prin natura lor, sunt animale predatoare și, de obicei, aleg locuri sigure pentru odihna. Așezarea la picioarele stapanilor poate fi o modalitate de a-și asigura securitatea in timpul somnului. In lumea salbatica, vulnerabilitatea in timpul somnului ar putea duce la atacuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?