Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şase moldoveni, aflați în Afganistan, vor fi evacuaţi cu ajutorul ONU

Publicat:

Cei sase moldoveni care se afla in Afganistan, vor fi evacuati cu ajutorul . Acestia nu sunt captivi si se afla intr-un loc sigur. Informația a fost oferita de ministrul si , .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Panica la un colegiu din Balți: Studenții și profesorii, evacuați, dupa un apel ca instituția e minata

15:20, 26.03.2024 - Panica la o instituție de invațamant din municipiul Balți. Studenții, profesorii, dar si alți angajați din instituție, au fost evacuate, dupa un anunț ca in cladire ar fi fost amplasat un obiect explozibil. La fața locului au intervenit toate serviciile specializate. Informația a fost confirmata pentru…

Act terorist. MAE ingrijorat pentru cetațenii moldoveni aflați la Moscova: „Fiți vigilenți, urmați instrucțiunile pentru a va asigura siguranța personala”

10:10, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe exprima ingrijorarea pentru siguranța cetațenilor moldoveni din Federația Rusa ca urmare a atacului armat din sala de concerte Crocus City Hall. Ambasada este in contact cu autoritațile locale pentru a stabili daca printre victime sunt și cetațeni moldoveni.

Alerta cu bomba la un liceu din Chișinau: Elevii și profesorii au fost evacuați

10:10, 18.03.2024 - Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112, precum ca intr-un liceu din sectorul Rișcani, este amplasat un obiect explozibil. Informația a fost conformata pentru Noi.md de catre Ofițera de presa a Poliției Capitalei, Natalia Stati. Potrivit ei, apelul a fost facut…

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

Atenție! ASP va presta servicii de documentare a cetațenilor moldoveni aflați in Franța

10:20, 12.03.2024 - In perioada 12-29 martie, reprezentanții Agenției Servicii Publice (ASP) se vor afla intr-o misiune de lucru in Franța, orașul Paris. Astfel, aceștia impreuna cu funcționarii Ambasadei Republicii Moldova in Franța vor oferi cetațenilor noștri servicii de eliberare a actelor de identitate și de stare…

Doi adulți și un copil, evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu din Delta Dunarii

19:45, 10.03.2024 - Doi adulți și un copil au fost evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu. Misiunea de salvare a avut loc duminica in Delta Dunarii. In ajutorul celor trei a sarit echipajul aerian de la Galați.

Nicu Popescu și Maia Sandu s-au intilnit la Paris

12:40, 09.03.2024 - Nicu Popescu, fostul ministru al Afacerilor Externe și Integrarii Europene (MAEIE), a publicat in rețelele sociale o poza comuna din Paris cu președinta Maia Sandu, noteaza Noi.md. "M-am bucurat sa o revad pe Președinta Maia Sandu la Paris, dupa semnarea a trei acorduri istorice intre Moldova și Franța…

Nicu Popescu s-a revazut cu Maia Sandu, la Paris: Ce a scris fostul ministru, dupa intrevedere

18:20, 08.03.2024 - Fostul ministru al Afacerilor Externe și Integrarii Europene s-a revazut cu Maia Sandu, la Paris. „M-am bucurat sa o revad astazi pe președinta Maia Sandu”, a scris Nicu Popescu, pe rețele.


Ce parere ai despre aceasta stire?