Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şase feluri delicioase de mâncare cu orez

Publicat:

Orezul reprezinta un fel de mancare hranitor si satios, usor de preparat. Gatit cu legume si/sau cu carne, orezul devine o alegere potrivita la orice masa. In cele ce urmeaza iti propunem sase feluri delicioase de mancare cu orez, intalnite in bucataria sarbeasca. Retetele de mai jos sunt ale unor mancaruri sanatoase, gustoase și care nu ingrașa. Pofta buna!Ardei umpluti de postINGREDIENTE:200 g orez100 g semințe de dovleac macinate sau nuci macinate12 ardei roșii uscațicartoficondimente vegetale uscatesarepiperPREPARARE:Fierbeți orezul in apa sarata. Clatiți ardeii uscați, turnați apa peste ei…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic

17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Biscuiți delicioși, fara zahar și faina. Se fac rapid și sunt ideali pentru cei care vor sa slabeasca

12:00, 13.02.2024 - Rețeta minune: biscuiți fara faina și fara zaharFara faina și zahar, acești biscuiți sunt prietenoși cu dietele low-carb și cu cele care pun accentul pe reducerea consumului de zahar adaugat. Rețeta simpla și rapida face ca prepararea lor sa fie la indemana oricui, indiferent de abilitațile in bucatarie.Ce…

Biscuiți delicioși, fara zahar și faina. Se fac rapid și sunt ideali pentru cei care vor sa slabeasca

09:46, 13.02.2024 - Rețeta minune: biscuiți fara faina și fara zaharFara faina și zahar, acești biscuiți sunt prietenoși cu dietele low-carb și cu cele care pun accentul pe reducerea consumului de zahar adaugat. Rețeta simpla și rapida face ca prepararea lor sa fie la indemana oricui, indiferent de abilitațile in bucatarie.Ce…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…


Ce parere ai despre aceasta stire?