Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sărbători pascale cu emoții într-un sat clujean. Un INCENDIU a pus în primejdie BISERICA

Publicat:

Potrivit ISU Cluj, apelul de urgența primit în jurul orei 07:20 anunța un incendiu la biserica din satul Cubleșul Someșan (comuna Panticeu).

Din cercetarile preliminare, se pare ca incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice din biserica.

Iconostasul a fost cuprins de flacari

Din fericire, nu a fost vorba despre o ardere de mare amploare. Au fost afectate de foc circa 7 mp din iconostasul altarului, mai multe materiale textile și în mica masura câteva grinzi din acoperișul bisericii.

Nu au fost persoane ranite ca urmare a acestui eveniment,…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

IGPR Infotrafic:RESTRICȚII TONAJ ȘI RECOMANDARI SARBATORI PASCALE

09:35, 29.04.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisa in perioada 30 Aprilie ziua premergatoare zilei de sarbatoare…

SARBATORI PASCALE Si in acest an, mielul sau iedul il veti  cumpara din supermarket sau direct de la stana

13:36, 24.04.2024 - Cu mai putin de doua saptamani inainte de Pastele Ortodox si Greco-Catolic, fermierii din tara au incins retelele de socializare.  The post SARBATORI PASCALE Si in acest an, mielul sau iedul il veti  cumpara din supermarket sau direct de la stana first appeared on Informatia Zilei .

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis sarbatoresc Paștele

12:35, 31.03.2024 - Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, participa duminica la slujba din prima zi de Paști, la Biserica romano-catolica Sfanta Treime, din Piața Mare a Sibiului.„Cristos a inviat tuturor creștinilor care sarbatoresc acum invierea Domnului. Sarbatori fericite, liniștite, cu pace. Tuturor…

Liviu-Ioan Balint deputat: -Sarbatori pascale luminate! Boldog husveti unnepeket!

09:05, 30.03.2024 - Sarbatori pascale luminate! Boldog husveti unnepeket! Acest articol Liviu-Ioan Balint deputat: -Sarbatori pascale luminate! Boldog husveti unnepeket! a aparut prima data pe ZTV.ro - Zalau TV .

Cum sa ținem un post sanatos. Nutriționist clujean: „Trebuie sa avem de toate in farfurie"

18:05, 21.03.2024 - Postul Paștelui a inceput de cateva zile și pentru mulți dintre cei care il urmeaza cea mai mare provocare este sa renunțe la consumul de carne. Nutriționiștii vin cu cateva variante alternative sanatoase.

Programul liturgic al Saptamanii Patimilor la Biserica romano-catolica Sfanta Treime din Baia Mare

16:10, 21.03.2024 - Credincioșii romano-catolici se afla in Postul Paștelui. Ei vor sarbatori Paștele in 31 martie. Pentru ortodocși, Invierea Domnului este marcata in 5 mai, in acest an, diferența intre cele doua sarbatori marcate de catolici și ortodocși fiind de peste o luna. Mai jos programul liturgic al Saptamanii…

Centenarul invațamantului teologic ortodox universitar clujean – eveniment cultural la Cluj-Napoca

12:40, 06.03.2024 - In cadrul Serilor culturale, Arhiepiscopia Clujului organizeaza joi, 7 martie 2024, un eveniment cultural la Muzeul Mitropoliei Clujului, aflat la demisolul Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19, intitulat „Centenarul invațamantului teologic ortodox universitar clujean. File din…

Șantierul imobiliar clujean in 2023: peste 1.500 de autorizații de construire, dar mai puține ca in anul precedent

14:30, 13.02.2024 - In anul 2023, numarul autorizațiilor de construire pentru cladiri rezidențiale eliberate pe total județ, a fost de 1.582, cu 604 mai mic comparativ cu anul 2022, arata Datele de Statistica Cluj. 


Ce parere ai despre aceasta stire?