Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SĂPTĂMÂNA NEBUNI(I)LOR: Referendum cu trei în unu!

Publicat:

Inutil și cu schepsis, referendumul populist (nu poponar!) de la sfarșitul saptamanii ar trebui sa ne puna serios pe ganduri. Sub masca unei normalitați evidente, Livucu - Baron de Belina și Duce de Rapatzara - iși dorește ca acest eveniment sa-i rezolve trei mari probleme.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Ilie Morega, accidentat in ambulanța, in drum spre Spitalul din Severin. Cum și-a spart capul fostul baron de Gorj

12:25, 04.06.2024 - Dan Ilie Morega a suferit un accident, luni dupa-amiaza, in drum spre spitaulul din Slatina, unde urma sa fie internat conform uncei decizii judecatorești, relateaza gorjonline.ro. La mica distanța de unitatea medicala, ambulanțierul a pus brusc o frana pentru a evita un accident. In urma acestei manevre,…

Dan Ilie Morega, accidentat in ambulanța, in drum spre Spitalul din Severin. Fostul baron de Gorj și-a spart capul

10:00, 04.06.2024 - Dan Ilie Morega a suferit un accident, luni dupa-amiaza, in drum spre spitaulul din Slatina, unde urma sa fie internat conform uncei decizii judecatorești, relateaza gorjonline.ro. La mica distanța de unitatea medicala, ambulanțierul a pus brusc o frana pentru a evita un accident. In urma acestei manevre,…

Un american a plecat timp de trei saptamani in vacanța in Elveția, iar la intoarcere s-a trezit cu o factura de 143.442 de dolari pentru telefonul mobil: ”Sunteți nebuni?”

16:05, 18.04.2024 - Un american a avut parte de o surpriza la intoarcerea acasa, dupa ce a petrecut o vacanța de trei saptamani in Elveția. Barbatul a primit o factura de 143.442 de dolari pentru telefonul mobil, crezand ca este vorba de o greșeala, insa reprezentanții compa

Morega are din nou necazuri. Unul dintre bolizii fostului baron de Gorj a fost lovit de o șoferița

10:15, 07.04.2024 - Morega se afla de cateva zile in arest la domiciliu pentru ca a urcat de șase ori la volan fara sa mai aiba acest drept, și-a gasit una dintre mașini lovita, potrivit Realitatea Plus.Autoturismul era parcat pe o strada din Targu Jiu și a fost izbit de un alt vehicul. Șoferița spune ca a pierdut controlul…

Un nou divorț la Hollywood. Cei doi actori se despart dupa 13 ani de casnicie

06:25, 07.04.2024 - Dupa 13 ani de casnicie, actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat ca au intentat inca de anul trecut divorțul. Anunțul a fost impartașit in story-uri pe Instagram de cei doi actori, potrivit Variety.

Lavrov spune ca planul de pace al Ucrainei este inutil

14:26, 29.03.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov, a declarat, intr-un interviu publicat vineri ca planul de pace propus al Ucrainei este inutil, deoarece se bazeaza pe noțiuni inacceptabile precum retragerea Moscovei din zonele pe care le-a capturat, relateaza Reuters.

Josep Borrell, despre un atac al Rusiei impotriva unui stat membru UE: „Sa nu speriem inutil populația”

17:45, 21.03.2024 - Inaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a declarat joi, la Bruxelles, ca un ipotetic razboi al Rusiei impotriva tarilor blocului comunitar „nu este iminent” si a cerut incetarea exagerarilor pe acest subiect.

Teatrul In Culise lanseaza o noua comedie: Zici ca-i casa de nebuni! (Toc Toc)

22:30, 20.03.2024 - Pe 23 martie, de la orele 18:00 și 21:30, Teatrul In Culise lanseaza in premiera comedia Zici ca-i casa de nebuni! (Toc Toc), un spectacol savuros ce aduce in prim plan personaje manicale și situații incredibile.


Ce parere ai despre aceasta stire?