Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sandra Bullock, pe covorul roșu după un an de pauză: cum arată actrița?

Publicat:

Nu am mai vazut-o pozând pe covorul roșu de mai bine de un an, de la gala premiilor Oscar din 2014. Iata ca a sosit momentul revenirii marii actrițe, una în forța! ne-a încântat vizual la premiera celui mai recent film în care joaca, “Minions&", chiar ieri, în Londra. Și nici ca ar fi putut impresiona mai mult!

Focoasa bruneta de 50 de ani a ales o rochie cocktail cu model argintiu și cu taietura jucaușa în partea din fața, accesorizata cu o pereche de sandale negre subțiri. Lookul ei…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Țara care interzice covorul roșu la evenimentele oficiale

22:15, 31.03.2024 - Covorul rosu este astazi un simbol al celebritatii, pe care pasesc actorii la premiile Oscar sau politicienii la evenimente de inalta prestanța. In ciuda importanței sale, se pare ca au aparut țari care vor se renunțe la acest accesoriu de lux.

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.

Camasa alba purtata de Colin Firth in celebra scena a lacului din Mandrie si prejudecata este scoasa la licitatie

12:25, 05.03.2024 - Camasa alba, purtata de actorul Colin Firth in serialul „Mandrie si prejudecata/ Pride and Prejudice” (1995) in care a interpretat rolul Mr. Darcy, va fi scoasa la licitatie marti, la Londra, potrivit The Guardian, potrivit news.ro Casa Cosprop, fondata in 1965 de designerul John Bright, castigator…

Andreea Cristea, singura romanca de la Premiile BAFTA 2024. Cum a intrat in vorba cu celebritațile: „Acesta e trucul, sa nu sari direct pe vedeta”

10:11, 20.02.2024 - Andreea Cristea a atras atenția cu apariție ei la Premiile BAFTA 2024. Romanca originara din Galați participa la celebrul eveniment de film pentru a treia oara și spune ca anul acesta nu a mai avut nicio emoție in fața celebritaților prezente pe covorul roșu. Premiile BAFTA 2024 au fost decernate duminica,…

David Cameron, replica pentru parlamentara din SUA care i-a spus sa o „pupe in fund” in legatura cu ajutorul pentru Ucraina: „Nu am devenit anatomici in acea etapa”

18:55, 17.02.2024 - Ministrul britanic de externe David Cameron i-a raspuns vineri unei politiciene republicane din Congresul SUA care i-a spus "pupa-ma-n fund" atunci cand oficialul de la Londra i-a indemnat pe parlamentarii americani sa adopte proiectul de lege privind sprijinul suplimentar pentru Ucraina, relateaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?