Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salman Rushdie denunţă ”orbirea stupidă” a Occidentului faţă de jihadism şi critică stânga

Publicat:

„Ma aflu in dezacord fundamental cu acesti oameni de stanga care fac totul pentru a disocia fundamentalismul de islam", subliniaza autorul "Vresetelor satanice", care traieste sub amenintarea unei fatwa din 1988.   "De 50 de ani, islamul s-a radicalizat", sustine romanicerul care taieste la . "Exista bineinteles o traditie a unui islam iluminat. Dar el nu se afla la putere astazi", adauga el.   "I (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se alege praful de democrația Occidentului!

16:06, 28.04.2024 - Politica democratica din Occident s-a transformat intr-o confruntare intre doua rebeliuni de extincție și doua nostalgii: o rebeliune de extincție a activiștilor pentru clima și o rebeliune de extincție a dreptei „marii inlocuiri”, care traiește cu teama ca, daca ceva nu se schimba, inseamna sfarșitul…

Salman Rushdie: Mi-am recapatat puterea dupa ce am scris despre atacul cu cutitul din New York

23:25, 22.04.2024 - Scriitorul britanico-indian Salman Rushdie a declarat ca scrierea unei carti despre atacul cu cutitul caruia i-a cazut victima in 2022 a fost un mecanism pentru a-si recapata ''puterea'' asupra propriei vieti, relateaza DPA, informeaza Agerpres.

Carte-eveniment: „Cuțitul. Reflectii in urma unei tentative de asasinat“ de Salman Rushdie, la Polirom

14:55, 19.04.2024 - Pe 12 august 2022, pe cand se pregatea sa tina o conferinta la Institutul Chautauqua din Chautauqua, New York, Salman Rushdie a fost injunghiat de mai multe ori pe scena de un barbat in varsta de douazeci si patru de ani din Fairview, New Jersey.

Victima a unui atac sangeros, scriitorul Salman Rushdie spune ca supraviețuirea sa a fost un miracol: „Nu-mi pot explica”

10:15, 14.04.2024 - Citind din cea mai recenta carte a sa, una autobiografica, Salman Rushdie a spus ca, in ciuda lipsei sale de credința, trebuie sa marturiseasca faptul ca simte ca supravietuirea dupa atacul violent cu un cutit asupra sa, in 2022, este un miracol.

Putin a dat ordin pe unitate: FSB va sprijini companiile Kremlinului!

14:00, 20.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a dat ordin Serviciului Federal de Securitate (FSB) sa sprijine companiile rusești in evitarea sancțiunilor occidentale și extinderea pe noi piețe globale. Intr-un discurs la sediul central al FSB din Piața Lubianka din Moscova, Vladimir Putin a subliniat necesitatea…

Kremlinul denunța „implicarea directa” a Occidentului in legatura cu interceptarea ofiterilor germani. Ce spune Scholz despre trimiterea rachetelor Taurus

15:25, 04.03.2024 - „Inregistrarea insasi dovedeste ca, in interiorul Bundeswehr-ului, sunt discutate in mod substantial si concret planuri de a lansa atacuri asupra teritoriului rus”, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului dupa difuzarea pe retelele sociale a unei discutii intre ofiteri germani de rang inalt.

Iris Apfel, supranumita „starleta geriatrica”, un icon al modei new-yorkeze, a murit la 102 ani

09:00, 02.03.2024 - Zi trista in lumea modei din New York, odata cu vestea trecerii in neființa a unei figuri emblematice. Excentrica Iris Apfel a murit vineri, la venerabila varsta de 102 ani. Anunțul trist a fost facut de contul ei oficial de pe rețeaua de socializare Instagram, conform AFP.

Joe Biden spera sa se ajunga la o incetare a focului in Fașia Gaza pana lunea viitoare. „Suntem aproape”

09:10, 27.02.2024 - Președintele american Joe Biden a vorbit luni despre o apropiata incetare a focului intre Israel și Hamas in timpul unei vizite la o gelaterie din New York impreuna cu comendiantul Seth Meyers, relateaza CNN și The Guardian.„Consilierul meu pe probleme de securitate naționala imi spune ca suntem aproape.…


Ce parere ai despre aceasta stire?