Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salată de dovlecei cu brânză feta

Publicat:

Ingrediente pentru salata de dovlecei cu branza feta

4 dovlecei, feliați ulei 1 lingurița chimion zeama de la 1 lamaie 1-2 caței de usturoi, pisați 1-2 legaturi de patrunjel 2 lingurițe oregano 50 g branza feta sare piper

Mod de preparare – Salata de dovlecei cu branza feta

Așezi dovleceii intr-un bol. Ii amesteci cu puțin ulei, chimionul, sare și piper, dupa gust. Ii rumenești pe gratarul incins, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.

Transferi inapoi in bol. Amesteci cu usturoiul, patrunjelul tocat, zeama de lamaie, oregano, sare și piper, dupa gust. Presari branza feta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca in Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

08:56, 23.05.2024 - Folosește unt in sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de carți de bucate, folosește unt in cunoscuta sa rețeta de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul de roșii incredibil de simplu, dar foarte aromat, ai nevoie de doar patru ingrediente:- roșii…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Dieta incredibila cu care Romanița Iovan se menține in forma la 60 de ani

10:40, 03.04.2024 - Cu o cariera impresionanta in spate, Romanița Iovan continua sa fie o sursa de inspirație pentru femeile din intreaga lume, demonstrand ca varsta este doar un numar și ca un stil de viața sanatos este cheia pentru a arata și a te simți bine indiferent de cifra din buletin.„Eu fac acasa doar salata.…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Cum poți gati leurda? 3 rețete de primavara ușor de facut, dar incredibil de gustoase

12:46, 29.02.2024 - Cu gustul sau demențial și aromele intense - la fel ca usturoiul -, leurda adauga un strop de prospețime oricarei rețete. Iata trei opțiuni delicioase de a integra leurda in bucataria de primavara:1. Pesto de leurda pentru paste:Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta:- 2 legaturi de leurda proaspata-…


Ce parere ai despre aceasta stire?