Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salată boeuf cu carne de pui

Publicat:

Mod de pregatire Salata boeuf cu carne de pui

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, intr-o oala cu apa rece si cu sare. Carnea fiarta se taie in cubulete.

Se curata si se spala legumele si zarzavatul si se pun la fiert.

Dupa fierbere, cartofii si morcovii, se taie in cubulete.

Se pune totul intr-un castron, se adauga castraveciorii taiati, gogosarii taiat si mazarea. Se sareaza, se adauga o parte de maioneza si o lingura de mustar si se amesteca bine. Salata se pune pe un platou si se niveleaza suprafetele.

Restul de maioneza se intinde cu un cutit…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Spala-te pe fața cu apa in care ai fiert cartofii. Va face minuni pentru tenul tau, iar efectele nu vor intarzia sa apara

14:25, 28.05.2024 - Ai fiert cartofii in apa rece? Nu arunca lichidul obținut la final, cand vrei sa prepari mancare. Folosește apa in care ai fiert tuberculii pentru a-ți ingriji pielea tenului, pentru a o tonifia, hidrata sau pentru a calma umflaturile și cearcanele de sub ochi. Efectele nu vor intarzia sa apara, spun…

Cum poți prepara o salata sanatoasa, potrivit unui dietetician

15:35, 16.05.2024 - O gramada rece și moale de verdeața? Același amestec de roșii tocate, castraveți și ceapa? Salatele pot fi facute mult mai interesante, pastrandu-le in același timp sanatoase, transmite Today.com. De la salata la dressing, de la gust la nutriție, iata ghidul pentru a-ți construi acasa o salata sanatoasa.…

Obține gustul rețetelor tradiționale in bucatele pentru Paște, cu produsele din gama Hanul Boieresc, de la PENNY

11:16, 30.04.2024 - Bucuria meselor impreuna cu ce cei dragi va transforma orice sarbatoare intr-o petrecere de neuitat. Bucatele alese și gustul desavarșit al rețetelor tradiționale ne creeaza amintiri care ne vor urma toata viața, indiferent de locurile in care vom ajunge. Gustul mancarii de acasa este de neinlocuit…

Proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf. Asa va avea gustul perfect

16:20, 28.04.2024 - Unul din preparatele cel mai des intalnite pe msa romanilor, este fara indoiala salata de boeuf, dar, ca la orice preparat, este importanta cantitatea de ingrediente pe care o folosești. In cazul de fața, vorbim despre proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf, iar daca ții cont…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Dieta Dianei Munteanu, in varsta de 45 de ani. La ce nu renunta vedeta, care a fost dur criticata pentru felul in care arata. „Mananc și zilnic daca am pofta”

17:46, 05.03.2024 - Diana Munteanu are 45 de ani, iar in ultimii ani a slabit foarte mult. Cei care o cunosc i-au atras atenția și au intrebat-o daca este anorexica, insa, vedeta a explicat ca se simte foarte bine in pielea ei, chiar daca este atat de slaba.Diana Munteanu explica faptul ca nu renunța la un produs pe care…

Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasa! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mancat vreodata: rețeta, pas cu pas

11:10, 01.03.2024 - Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece…


Ce parere ai despre aceasta stire?