Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sahul muta si castiga… teren

Publicat:

RESITA - de Sah Caras-Severin a atins, recent, varful, in ceea ce priveste organizarea de concursuri. Astfel, pe durata a doar trei zile a reusit sa atraga in intreceri, la din Resita, peste 80 de iubitori ai sportului mintii. In concursul de dezlegari probleme, cu 11 participanti, s-a impus (Resita), urmat de (Bocsa) si (Resita).

A urmat turneul blitz „“, cu 31 de jucatori la mese. S-a impus maestrul international , din Deva, care a acumulat…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata rusa a fost incetinita in zona Harkov, dar castiga teren spre est, in provincia Donetk. Care sunt orasele-tinta

22:00, 29.05.2024 - Potrivit ultimelor informatii, ucrainenii au reusit sa opreasca inaintarea armatei ruse in regiunea nord-estica Harkov, dar aceasta s-a concentrat in provincia Donetk, unde localitatile Pokrovsk si Toretk par sa fie urmatoarele obiective .

Rușii caștiga teren in Ucraina. Armata a anunțat ca a mai cucerit doua localitați din Donetk și Harkov

15:01, 27.05.2024 - Rusia a revendicat luni „eliberarea” altor doua localitati in regiunile Donetk si Harkov, in estul Ucrainei, continuand sa avanseze in aceste doua sectoare ale frontului unde fortele ruse sunt in ofensiva in fata unei armate ucrainene in dificultate, informeaza AFP, citata de Agerpres.

VIDEO Albion Rrahmani, inaintea meciului cu FCSB: 'Noi vom intra pe teren pentru a castiga'

17:30, 18.05.2024 - Fotbalistul echipei FC Rapid, Albion Rrahmani, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca pentru el si colegii sai e foarte importat sa castige cu FCSB si sa incheie sezonul cu o victorie in conditiile in care in play-off au obtinut pana acum un rezultat de

Șahiștii s-au duelat la Cupa Independenței

08:50, 10.05.2024 - REȘIȚA – Ediția din 2024 a Cupei Independenței a fost organizata joi, 9 mai, și a reunit la startul competiției 26 de șahiști din Reșița, Bocșa și Timișoara! „Asociația Județeana de Șah Caraș-Severin a organizat Cupa Independenței, o competiție menita sa celebreze momentul deosebit petrecut in Parlamentul…

Țara in care forțele americane și cele ruse opereaza din aceeași baza militara. Rușii caștiga teren in Africa

16:01, 03.05.2024 - Trupele ruse și americane opereaza din aceeași baza militara de cel puțin cateva saptamani, punand cele doua armate in imediata apropiere una de cealalta intr-un moment de intensificare a tensiunile legate de razboiul din Ucraina.

Rusii castiga teren in Africa: Trupele Moscovei au intrat intr-o baza aeriana din Niger cu soldati americani

08:15, 03.05.2024 - Militari rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane, dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele SUA din tara, relateaza The Guardian, potrivit hotnews.ro .

Sondaj: Nicușor Dan ar caștiga un nou mandat, cu 46,1%. Este urmat de Piedone, cu 41,1%. Cirstoiu abia ar trece de 10%

13:11, 21.04.2024 - Un sondaj realizat la comanda lui Nicușor Dan il plaseaza pe acesta pe primul loc in intenția de vot pentru Primaria Capitalei, cu 46,1% din cei care au menționat ca merg la urne, urmat de Cristian Popescu Piedone, cu 41,1%. Catalin Cirstoiu ar fi votat de 10,1% dintre cei intervievați.

Politehnica s-a impus in derby-ul judetean, iar Ghiroda ramane prima

11:00, 31.03.2024 - Faza a doua a Ligii a 3-a a inceput in acest weekend cu partidele din prima etapa a play-off-ului, respectiv play-out-ului. Echipele din Timis continua sa se descurce bine. In C7, Ghiroda si CSM Deva si-au impartit punctele, dupa o remiza alba, 0-0. In cealalta partida din play-off, Viitorul Simian…


Ce parere ai despre aceasta stire?