Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a spus că este însărcinată, iar acum pare că ar confirma acest lucru! Loredana, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", curpinsă de nostalgie

Publicat:

De curând s-a spus ca Loredana, fosta concurenta la "Mireasa pentru fiul meu" ar fi însarcinata, însa nimic nu a fost clar. În ultimele zile, bruneta tot da semne ca se pregatește sa aiba un copil.

Cele mai recente postari de pe pagina de Facebook a lui Ionuț sunt cu filmulețe cu copii, bebeluși, care mai de care mai dragalași. "Ce frumos! Bebelușul nostru ma va copia cu siguranța", a scris Loredana, semn ca nu ar fi exclusa vestea venirii pe lume a bebelușului lor.

Cei doi au format un cuplu controversat în casa "Mireasa

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum mai arata Anca de la Mireasa in prezent. Fosta concurenta traiește o frumoasa poveste dedragoste. Unde se afla acum

11:31, 11.06.2024 - Anca, una dintre cele mai indragite concurente ale show-ului „Mireasa”, a reaparut recent in atenția publicului cu o serie de fotografii care demonstreaza ca viața ei a luat o turnura fericita.

Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, schimbare de look! Cum arata fosta concurenta dupa ce și-a schimbat culoaea parului / FOTO

08:35, 07.06.2024 - Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, a decis sa iși faca o schimbare de look. Fosta concurenta s-a vopsit blonda. Cum arata și cum au reacționat fanii in momentul in care au vazut imaginea cu noul look.

Bogdana de la Mireasa, sezonul 8, sufera dupa presupusa desparțire de Liviu? „O femeie forțata sa fie puternica...”. Fosta concurenta, un nou mesaj cu subințeles / FOTO

23:16, 05.06.2024 - Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, nu ar mai forma un cuplu. Zvonurile nu au aparut, evident, de nicaieri, asta dupa ce fanii au observat ca și-au șters pozele de cuplu, iar fosta concurenta posteaza mai mult citate prin care da de ințeles ca este singura.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, iubește din nou, dupa divorțul de Sergiu! Ce spune fosta concurenta despre noul ei iubit: "Locul din inima mea..." / FOTO

08:55, 04.06.2024 - Dupa desparțirea și divorțul oficial de Sergiu, Madi de la Mireasa sezonul 8, simte, din nou, cum se spune, fluturi in stomac. Fosta concurenta a anunțat ca iubește din nou și ca este intr-o relație. Iata ce spune despre noul ei iubit.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.


Ce parere ai despre aceasta stire?