Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a speriat de o maşină care făcea o depăşire şi a intrat în şanţ

Publicat:

Ziua a A®nceput prost pentru un tA¢nAƒr AYofer care trecea pe . Omul a ajuns cu maAYina A®n AYanA dupAƒ ce, aAYa cum susAine el, s-ar fi speriat de o maAYinAƒ care fAƒcea o depAƒ a tras de volan pentru a se feri.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cerere in casatorie cu momente de panica si urmariri ca in filme in Baia Mare Madalin si-a speriat iubita pentru a-i pune marea intrebare: Vrei sa fii soția mea?

21:50, 23.04.2024 - Madalin, un tanar din Baia Mare, a facut o cerere in casatorie inedita. Iubita lui a ajuns complice in scenariul unui film de actiune, pe care Madalin l-a pus la cale cu ajutorul politistilor. Abia la finalul unei urmariri in trafic, tanarul a pus si mult asteptata intrebare. Si a primit si raspunsul.…

Știrile Antena Stars. Florin Vasilica, operat de urgența de creier. Cum se simte artistul dupa intervenție: ”S-au speriat foarte tare” / VIDEO

17:30, 09.04.2024 - Florin Vasilica a trecut printr-o operație dificila pe creier. Familia i-a fost alaturi in fiecare moment și a reușit sa gestioneze situația mult mai bine. Cu toate ca diagnosticul nu i s-a parut greu, s-a temut ca i-ar putea lasa singuri pe cei dragi.

Speciala zilei: Nenea, cine te-a lasat la Ro-Alert? Sper sa nu iți mai dea cheia…

11:10, 03.04.2024 - Ne-a speriat sau alerta sosita prin… Ro-Alert in noaptea de luni spre marți. Nu ne-a speriat atat mesajul ei cat ora la care s-a intamplat,... The post Speciala zilei: Nenea, cine te-a lasat la Ro-Alert? Sper sa nu iți mai dea cheia… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Facturi uriașe la incalzire in Capitala: „M-am speriat. A fost cea mai scumpa iarna”

13:00, 19.03.2024 - Locuitorii Capitalei au primit facturi uriașe la eenergia termica pentru luna februarie. Potrivit acestora, caloriferele au fost mai calde decat atunci cand temperaturile exterioare erau negative.

Mascații au greșit iar adresa. „M-au luat din somn. Mi-au speriat copilul“. Reacția Poliției VIDEO

11:20, 29.02.2024 - Un barbat din Resita a povestit ca s-a trezit in dimineața zilei de 23 februarie cu politistii de la trupele speciale la usa, care i-au pus pistolul la cap in fata copilului sau, care are patru ani.

Ce farsa i-a facut Xhaka! Xabi Alonso s-a speriat pe margine

10:10, 24.02.2024 - Granit Xhaka a deschis scorul pentru Bayer Leverkusen la 2-1 cu Mainz și imediat a semnalat o leziune la coapsa. Bucuria antrenorului Xabi Alonso s-a transformat imediat in preocupare, pana a realizat ca, de fapt, era o farsa. Bayer Leverkusen și-a marit la 11 puncte avansul in fruntea clasamentului,…

Știrile Antena Stars. Panica in familia Elenei Gheorghe! Fiul Anei Pirvulescu, sora artistei, s-a inecat cu un os de pește: "Ne-am speriat..." / VIDEO

15:25, 16.02.2024 - Ana Pirvulescu, sora Elenei Gheorghe, a trecut prin clipe de panica dupa ce fiul ei s-a inecat. Lui Lucas i-a ramas un os de pește in gat. Sora artistei a spus cum a gestionat aceasta situație.

Xtra Night Show. Bassam Dabbas, la un pas sa moara de ziua lui. Ce a pațit cunoscutul hairstylist: „M-am speriat” / VIDEO

22:30, 05.02.2024 - Bassam Dabbas a fost la un pas sa moara, de ziua lui. Hairstylistul vedetelor din Romania a avut parte de un accident rutier extrem de grav. Iata declarațiile facut de Bassam Dabbas, dar și cum s-a intamplat totul!


Ce parere ai despre aceasta stire?