Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a descoperit o nouă specie de maimuţă FOTO

Publicat:

O specie noua de maimute e posibil sa se fi descoperit intr-o expeditie in partea neexplorata de Amazon, scrie LiveScience.com. Specimenul, de tipul Callicebus, a fost predat expertilor din Brazilia, care il vor studia cu atentie.

"Primata are anumite trasaturi pe care nu le-am mai observat pana acum la maimute din aceasta zona", a explicat biologul , care a descoperit exemplarul.

Echipa a mai descoperit 48 de specii de mamifere si 313 specii de pasari.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Virusuri necunoscute, pe care nimeni nu le are in vizor, pot provoca pandemii | STUDIU

08:26, 19.05.2024 - Virusuri nedetectați pana acum pot aparea brusc si, precum coronavirusul, pot declansa pandemii majore. Aceste virusuri nu sunt noi, dar s-au schimbat din punct de vedere genetic, potrivit unui studiu realizat de virologii de la Centrul german de cercetare a cancerului, (DKFZ), transmite News.ro.Mai…

Oamenii de știința au identificat o specie de șerpi care se prefac morți cu indeminare 

02:25, 17.05.2024 - A se prefacerea mort - este o strategie de aparare obișnuita in rindul animalelor. Cu toate acestea, unele specii o fac cu prea mult succes și cu efecte speciale. Comportamentul, cunoscut sub numele de imobilitate tonica, este, de fapt, destul de raspindit in natura, la multe specii, ceea ce confirma…

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Cat de periculoasa este „musca cu toc” și ce spun cercetatorii despre noua specie de insecte

14:06, 29.04.2024 - O noua specie de insecteCapcanele Malaise, amplasate strategic pentru a captura insecte in zbor , au jucat un rol crucial in aceasta descoperire. Aceste capcane, echipate cu material de plasa, au prins chiar și cele mai mici viețuitoare, permițand cercetatorilor sa le studieze cu atenție.Intr-un studiu…

Aceasta insula din paradis te va ucide in 5 minute. De ce a bagat spaima in turiști

22:31, 27.03.2024 - La prima vedere, frumoasa insula Ilha da Queimada Grande situata in Atlantic la circa 144 kilometri de zona costiera a orasului Sao Paulo din Brazilia, pare inca un colt paradisiac.O superba insula tropicala cu plaje neatinse, jungla virgina si ape limpezi. Insa toti brazilienii se feresc de ea cu orice…

Oamenii de știința au avut un șoc cand au descoperit un craniu uriaș, vechi de 16 milioane de ani/ VIDEO

07:25, 21.03.2024 - Oamenii de stiinta au descoperit craniul fosilizat al unui delfin urias de rau, apartinand unei specii despre care se crede ca a fugit din ocean si s-a refugiat in raurile amazoniene din Peru in urma cu 16 milioane de ani. Specia disparuta ar fi masurat pana la 3,5 metri lungime, ceea ce il face cel…

Ciuca, discutii cu secretarul general al OCDE despre nivelul la care se afla Romania pentru aderarea la organizatie si detaliile din Studiul Economic al Romaniei pe 2024: Lucrez pentru acest obiectiv cu aceeasi forta cu care am facut-o cand eram premier

13:56, 13.03.2024 - „In discutiile pe care le-am avut, atat in privat, cat si impreuna cu Comisia speciala comuna a celor doua Camere, am vorbit despre nivelul la care se afla aderarea Romaniei la organizatie, detalii din Studiul Economic al Romaniei pe 2024 si beneficiile pe care romanii le vor avea dupa ce tara noastra…

Dezbatere halucinanta a cercetatorilor: Animalele de companie polueaza la fel de mult ca mașinile

19:00, 28.02.2024 - Deși amprenta exacta a emisiilor de carbon a prietenilor noștri blanoși este inca o sursa de dezbatere, un lucru este clar: cainii și pisicile au un impact asupra planetei, noteaza Euronews. Cum? Alimentația lor este cel mai mare contribuitor la amprenta de carbon, care necesita energie, pamant și apa…


Ce parere ai despre aceasta stire?