Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a deschis cutia Pandorei! BNS avertizează că şi alte sectoare ar putea intra în grevă

Publicat:

S-a deschis cutia Pandorei! BNS avertizeaza ca si alte sectoare ar putea intra in greva

Blocul National Sindical (BNS) isi exprima solidaritatea fata de toate cadrele didactice aflate, incepand de luni, in greva generala si avertizeaza ca sunt mai multe organizatii sindicale afiliate BNS care se pregatesc de greva, nemultumite de salarizarea din sistem si de deciziile politice din ultimii ani.

CITESTE SI Iranul iși schimba strategul-șef pe aparare. Securitatea naționala a republicii islamice a fost preluata de un general al armatei ideologice 21:52 168 BREAKING NEWS Imagini video cu momentul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Borrell a indemnat „sa nu se deschida cutia Pandorei a noilor razboaie”: Problema nu e competiția, ci confruntarea

16:25, 29.04.2024 - Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene (UE), Josep Borrell, a cerut duminica "sa nu se deschida cutia Pandorei a noilor razboaie" in fata cresterii tensiunilor internationale ca rezultat al noii ordini mondiale, informeaza EFE.

Israel publica primele imagini cu una din rachetele balistice cu care a fost atacat de catre Iran

19:55, 16.04.2024 - Israelul a publicat primele imagini cu racheta balistica cu care Iranul a atacat țara. Purtatorul de cuvant al armatei israeliene, Daniel Hagari, a declarat faptul ca lansarea a 110 rachete balistice spre Israel nu va ramane nepedepsita.

Politico: „S-a deschis cutia Pandorei” in cursa pentru șefia Comisiei Europene. Cum ar putea fi detronata „Regina Ursula”

07:05, 16.04.2024 - A doua incoronare a „Reginei Ursula” nu este garantata, scrie Politico. Cu doua luni inainte de alegerile europarlamentare, Bruxelles-ul colcaie de diplomați și oficiali europeni care avertizeaza ca Ursula von der Leyen ar putea avea mari probleme in a-și asigura inca un mandat de cinci ani la șefia…

Pacea lumii, amenințata! Iranul avertizeaza ca raspunsul sau va fi 'mai puternic si mai hotarat' daca Israelul riposteaza

08:51, 14.04.2024 - Iranul a avertizat ca va raspunde cu mai multa forta daca Israelul riposteaza pentru atacurile din acest weekend, despre care Teheranul afirma ca sunt, la randul lor, o replica la un atac al Israelului de luna aceasta asupra complexului ambasadei sale de la Damasc, capitala Siriei, potrivit CNN.

Iranul a declansat razboiul cu Israel! Rachete lansate din Liban. Scutul Iron Dome, activat. Cum a contraatacat Netanyahu (VIDEO)

09:00, 13.04.2024 - Israelul se afla sub rachetele lansate de gruparea libaneza Hezbollah. Vineri seara, 40 de rachete au fost lansate spre nordul Israelului. Imagini postate pe rețelele sociale arata interceptari ale scutului Iron Dome. Israel a raspuns cu atacuri asupra mai multor cladiri folosite de Hezbollah. Hezbollah…

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.


Ce parere ai despre aceasta stire?