Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a aflat detaliul care i-ar fi putut ajuta pe medici să salveze mai multe victime de la Colectiv

Publicat:

"Pana sa-l ia SMURD-ul si sa-l duca la spital, daca se stia ca sunt cianuri atunci. Dar nu s-a stiut ca sunt cianuri atunci. (...) nu a murit niciun pacient pana acum", a anuntat medicul Florentina Ionita-Radu.

Toti cei care au fost in acea seara acolo si care nu au suferit arsuri, ar trebui sa mearga la un consult, pentru ca acel fum inhalat contine o serie de cianuri periculoase, avertizeaza medicii.

a explicat, intr-o sedinta de Guvern, ca o tanara care a fost in seara tragediei la Colectiv s-a dus la spital singura, fara probleme…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav, cu noua victime, pe o șosea din Bistrița: Un adolescent a murit. A fost activat Planul Roșu

22:20, 21.05.2024 - Planul Rosu de Interventie a fost activat, marti seara, de autoritatile din judetul Bistrita-Nasaud, in urma unui accident rutier in care au fost implicate noua persoane, printre care sase tineri. Unul dintre ei, in varsta de 17 ani, a murit.

Incendiu devastator – doi oameni au murit deja, alții sunt la spital

19:16, 13.04.2024 - Incendiu puternic la un bloc de 8 etaje din Capitala. Doua persoane au murit, dupa ce focul a cuprins etajele 7-8. Un copil a suferit un atac de panica, iar alte trei persoane au fost deja transportate la spital. Incendiul a izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Sectorul 3, informeaza…

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

(video) Doua femei, victime ale escrocheriei „ruda implicata in accident”: Au ramas fara 360 de mii de lei dupa ce au incercat sa-și „salveze fiicele”

13:45, 26.03.2024 - Poliția Republicii Moldova atenționeaza repetat despre schema de escrocherie cu „ruda implicata in accident” care continua sa faca victime. Astfel, pe data de 25 martie doua femei de 76 și 78 de ani au ramas fara 360 de mii de lei incercand sa-și „salveze fiicele de un dosar penal”.

Ștefania, romanca moarta in incendiul din Italia, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei dintre flacari. Ce a facut, dupa ce apartamentul ei a luat foc

16:25, 16.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, romanca care a murit, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei in momentul inncare a vpzut ca sunt in pericol. Iata ce a facut, duppa ce flacarile i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

Muncitori intoxicați cu gaze in timp ce curațau un bazin gol. Una dintre victime a murit

10:40, 10.03.2024 - Doi barbați s-au intoxicat cu gaze in timp ce lucrau la dezinfectarea unui rezervor, in localitatea Mintia, din județul Hunedoara. Una dintre victime a murit, iar cealalta a fost transportata la spital.

O copie virtuala a Pamintului va ajuta oamenii de știința sa salveze planeta de catastrofe

03:25, 07.03.2024 - O echipa de cercetatori lucreaza la crearea unei copii virtuale cu rezoluție inalta a Pamintului care va contribui la modelarea și prognozarea fenomenelor meteorologice extreme. Prognozarea inundațiilor și a secetei ramine o sarcina extrem de grea pentru oamenii de știința. Pentru a prezice fenomenele…


Ce parere ai despre aceasta stire?