Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii pierd 13 militari pentru fiecare ucrainean căzut la Avdiivka. Cu toate astea, continuă să avanseze. Orașul, aproape cucerit

Publicat:
Rușii pierd 13 militari pentru fiecare ucrainean căzut la Avdiivka. Cu toate astea, continuă să avanseze. Orașul, aproape cucerit

Rușii pierd in acest moment 13 militari (morți sau raniți) pentru fiecare soldat ucrainean scos din lupta la Avdiivka, conform datelor obținute strict din analiza surselor deschise (OSINT - ). Cu toate acestea, in ciuda pierderilor mari și a gravelor erori tactice facute, rușii au reușit sa-și completeze efectivele și sa continue sa mențina presiune constanta asupra aparatorilor ucraineni. In aceste condiții, cea mai logica soluție pentru militarii ucraineni ar fi sa se retraga din localitate inainte de a cadea in incercuire.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO VIDEO - Rușii acuza un atac ucrainean cu 16 morți și 20 de raniți in orașul Tokmak

09:25, 15.04.2024 - Cel putin 16 persoane au fost ucise, iar alte 20 au fost ranite in bombardamente in orasul Tokmak - aflat sub control rus in regiunea Zaporojie, potrivit unui reprezentant al ocupatiei ruse din sudul Ucrainei, conform News.ro.

Ucraineni evacuați in masa a comunitatilor din regiunea Sumy, unde rusii bombardeaza zi și noapte

10:01, 16.03.2024 - Autoritatile ucrainene au inceput evacuarea in masa a comunitatilor din regiunea Sumy din nordul tarii, in apropiere de granita cu Rusia, dupa perioade prelungite de bombardamente intense asupra zonei, au anuntat oficialii locali.

Cinism extrem. Dupa ce le-au distrus complet orașul, rușii ii invita pe localnicii din Avdiivka sa-l voteze pe Putin

13:25, 12.03.2024 - Locuitorii din orașul Avdiivka vor putea vota la alegerile prezidențiale din Rusia, a anunțat marți, liderul separatiștilor pro-ruși din regiunea Donețk, Denis Pușilin, la postul de televiziune Russia 24, relateaza agenția de stat rusa RIA.

Rușii se lauda ca au gasit rețeta sa distruga `indestructibilele` tancuri americane Abrams folosite de ucraineni (Video)

20:31, 03.03.2024 - Militarii rusi au distrus un nou tanc Abrams de productie SUA pe direcția Avdiivka. Dupa doua lovituri lansate de dronele FPV "Upiri", vehiculul blindat a luat foc, a declarat pentru TASS un reprezentant al intreprinderii producatoare a dronei, relateaza Rador Radio Romania. "Luptatorii tocmai ce…

Armata ucraineana confirma ca s-a retras dintr-un sat de langa orașul Avdiivka, cucerit de ruși

16:00, 26.02.2024 - Armata ucraineana a confirmat luni ca s-a retras din satul Lastocikine, situat la circa 5 km nord-vest de Avdiivka, oraș abandonat și el in urma cu mai bine de o saptamana, in fața asaltului armatei ruse, care a durat mai multe luni și a avut costuri uriașe in vieți omenești.

Rușii susțin ca au cucerit inca un oraș din estul Ucrainei, dupa victoria de la Avdiivka

17:00, 22.02.2024 - Armata rusa a afirmat, joi, ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire la cateva zile dupa cea a orasului Avdiivka, in fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Razboi in Ucraina, ziua 723. SUA avertizeaza ca rușii ar putea ocupa orașul Avdiivka din estul Ucrainei, din care ucrainenii au inceput sa se retraga

12:00, 16.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 723. In zilele de 14 și 15 februarie s-a desfașurat, la Bruxelles, Reuniunea miniștrilor aliați ai apararii din statele membre ale NATO și Reuniunea Grupului de contact pentru Ucraina (Ukraine Defense Contact Group).

Orașul ucrainean Avdiivka „risca” sa cada, avertizeaza Casa Alba

07:26, 16.02.2024 - Atacat de armata rusa, orașul Avdiivka din estul Ucrainei risca sa cada, a avertizat joi purtatorul de cuvant al Consiliului Național de Securitate al Casei Albe, John Kirby, citat de hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?