Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii de la Mechel se pregătesc să închidă prăvălia. Combinatul de la Târgoviște va fi oprit până pe 10 ianuarie

Publicat:

isi va opri productia de marti, urmand ca aceasta sa fie reluata dupa data de 10 ianuarie 2013, potrivit liderului de la , , citat de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski: Rușii au inaintat 10 km in Harkov, acum i-am oprit

13:35, 17.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski anunța ca rușii avanseaza pe front in Nord, in zona Harkov, dar situația s-a stabilizat și ca cel mai avansat punct al rușilor in teritoriul ucrainean este de 10 kilometri, conform RBC, scrie Mediafax.

Zelenski anunța intrarea razboiului intr-o noua etapa: rușii se pregatesc pentru extinderea ofensivei

00:06, 04.05.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat vineri la o intalnire cu cadetii din Hmelnitki, oras din vestul Ucrainei, ca razboiul cu Rusia intra intr-o noua etapa, iar rusii se pregatesc pentru extinderea ofensivei, relateaza Ukrainskaia Pravda, conform News.ro.

Zelenski spune ca rușii se pregatesc de „o noua ofensiva”: „Ne aflam in fața unei noi etape a razboiului”

23:45, 03.05.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, vineri, la o intalnire cu cadetii din Hmelnitki, oras din vestul Ucrainei, ca razboiul cu Rusia intra intr-o noua etapa, iar rusii se pregatesc pentru extinderea ofensivei, relateaza Ukrainska Pravda.

Rușii pregatesc un asalt masiv in Bahmut, situația s-a inrautațit pentru ucraineni in toata regiunea Donețk

14:11, 15.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat intr-un discurs adresat națiunii, duminica seara, ca situația de pe front, in special in direcția Donețk, s-a inrautațit in ultimele zile.

Ucraina spune ca rușii pregatesc o operațiune sub steag fals la centrala nucleara Zaporojie

12:20, 15.04.2024 - Conducerea militara a Ucrainei a avertizat cu privire la o posibila operatiune sub steag fals la centrala nucleara ucraineana din Zaporojie (sud), aflata sub ocupatie rusa, in urmatoarele zile, a transmis duminica seara DPA.

Momentul cel mai periculos al razboiului pentru Ucraina. Rușii incearca sa destabilizeze liniile de aparare ucrainene și se pregatesc pentru o noua ofensiva

07:00, 17.03.2024 - Rușii vor continua acțiunile ofensive pentru a destabiliza liniile de aparare ucrainene, in timp ce se pregatesc pentru o noua ofensiva in vara anului 2024, susține Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).

Razboi in Ucraina, ziua 753 | ISW: Rușii incearca sa destabilizeze liniile de aparare ucrainene și se pregatesc pentru o noua ofensiva

00:05, 17.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 753. Rușii vor continua acțiunile ofensive pentru a destabiliza liniile de aparare ucrainene, in timp ce se pregatesc pentru o noua ofensiva in vara anului 2024, susține Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW).

Rușii pregatesc asaltul asupra Moldovei? Chișinaul reacționeaza la scenariul unei 'alipirii' a Transnistriei la Federația Rusa

16:50, 22.02.2024 - Biroul pentru politici de reintegrare al Guvernului de la Chisinau a anuntat ca urmareste „cu atentie” situatia din regiunea transnistreana. Potrivit Chisinaului, in prezent nu exista semne care sa indice ca situatia din stanga Nistrului s-ar putea deteriora. „Biroul politici de reintegrare urmareste…


Ce parere ai despre aceasta stire?