Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia trimite ajutor umanitar în SUA. Primul avion cu măști medicale și echipament medical a aterizat la New York (FOTO)

Publicat:

Un avion incarcat cu ajutor umanitar, trimis de Rusia pentru a sprijini in lupta impotriva coronavirsului, a aterizat miercuri dupa-amiaza la New York, a facut cunoscut misiunea diplomatica rusa la ONU, scrie AFP preluat de agerpres.

Vezi și: In vreme de pandemie, sub ochii ministrului Alexe se taie paduri intr-o veselie

Imagini difuzate pe contul de Twitter al misiunii au aratat motostivuitoare in timp ce descarcau cutii de carton din avionul-cargo, un Antonov-124 al fortelor aeriene ruse.

The New York Air Traffic Controller thanked the Russian pilot when…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia

02:40, 17.04.2024 - Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia, informeaza Rador Radio Romania.ONU a declarat ca mai multe tari, printre care si Statele Unite si Marea Britanie, au promis peste 600 de milioane de dolari ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia.

Statele Unite pregatesc Iranului o sancțiune severa: miscare venita in urma informațiilor ca Teheranul trimite rachete balistice in Rusia

07:45, 16.03.2024 - Natiunile din G7 sunt pregatite sa raspunda cu noi sanctiuni severe, care ar putea include interzicerea zborurilor companiei Iran Air catre Europa, daca Iranul continua cu transferul de rachete balistice cu raza scurta in Rusia, a declarat vineri un inalt oficial american, citat de Reuters, scrie news.ro.…

Statele Unite stau cu ochii pe Rusia, in ziua in care Vladimir Putin este așteptat sa raspunda la cererea de "ajutor" a separatiștilor din Transnistria

09:00, 29.02.2024 - Statele Unite ale Americii urmaresc indeaproape situația din regiunea separatista moldoveneasca Transnistria, dupa ce oficialii pro-ruși din teritoriu au facut apel la Moscova pentru "protecție".

Statele Unite anunța ca nu vor trimite soldați pentru a lupta in Ucraina

22:35, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez Emmanuel Macron a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia. „Presedintele Joe Biden a fost clar asupra…

SUA nu vor trimite trupe pe campul de lupta din Ucraina: „Biden a fost clar asupra acestui fapt”

20:50, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez, Emmanuel Macron, a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia, transmite Agerpres.

Statele Unite nu vor trimite trupe in Ucraina, precizeaza Casa Alba dupa sugestia lui Macron

20:31, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce presedintele francez Emmanuel Macron a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia.

Chișinaul trimite un nou ajutor umanitar Kievului

20:00, 27.02.2024 - Republica Moldova a expediat marți un lot cu bunuri din domeniile energetic, medical și alimentar, acesta fiind transportat cu cinci camioane escortate de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgența.

UE ofera ajutor umanitar in valoare de 83 de milioane EUR pentru a sprijini persoanele din Ucraina și Moldova

17:56, 21.02.2024 - In ziua de 20 februarie, Comisia a anunțat un ajutor umanitar inițial in valoare de 83 de milioane EUR pentru a sprijini persoanele afectate de razboiul Rusiei impotriva Ucrainei in 2024. Atacurile indreptate intenționat de catre Rusia asupra infrastructurii energetice și civile esențiale a Ucrainei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?