Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia și-a închis spațiul aerian: Moscova renunță chiar și la repatrierea cetățenilor

Publicat:

Rusia isi suspenda toate zborurile catre si dinspre tara, inclusiv repatrierea cetatenilor sai, cu scopul de a limita riscul unui nou val de infectii cu noul coronavirus, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Centrul operational dedicat coronavirusului a declarat ca suspendarea se aplica tuturor zborurilor speciale destinate sa repatrieze cetateni rusi sau sa transporte cetateni straini in tarile lor de origine. O autorizatie speciala va trebui ceruta incepand de sambata de catre cei care doresc totusi sa efectueze zboruri.

Citește și: iese la rampa: Legea, pe masa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Volodimir Zelenski a fost pus de Moscova pe lista persoanelor cautate in Rusia

17:06, 04.05.2024 - Rusia a deschis o actiune penala impotriva presedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, si l-a trecut pe lista persoanelor cautate, a relatat sambata agentia de presa rusa TASS, citand Ministerul rus de Interne, transmite Reuters.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Aproximativ 42.000 de cetațeni straini au fost expulzați din Rusia in 2023, in baza deciziilor instanțelor din Moscova

23:05, 27.03.2024 - Autoritațile judiciare din Moscova au luat, anul trecut, zeci de mii de decizii privind expulzarea cetațenilor straini din Federația Rusa, a declarat, miercuri, Oleg Baranov, șeful departamentului principal al Ministerului Afacerilor Interne din capitala Rusiei, relateaza agenția rusa de presa Interfax.„Autoritațile…

Kargazstanul le recomanda cetatenilor sa evite calatoriile in Rusia, dupa atentatul de la Moscova

12:41, 27.03.2024 - Ministerul de Externe de la Biskek le-a recomandat cetatenilor kargazi sa evite deplasarile nemotivate in Rusia, in urma atentatului de la Moscova, pus pe seama unor migranti din regiune, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. 

O racheta de croaziera rusa a incalcat spatiul aerian al Poloniei

20:25, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat, duminica, armata poloneza, relateaza AFP si Reuters.

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Zelenski renunța la lista neagra cu „sponsori ai razboiului”, unde erau trecute companiile care mai sunt prezente in Rusia

12:10, 23.03.2024 - Zelenski renunța la lista neagra cu „sponsori ai razboiului”, piesa centrala a campaniei de presiune a Ucrainei asupra companiilor care fac afaceri in Rusia, a declarat vineri agenția responsabila, dupa o reacție din partea mai multor țari, printre care și China, informeaza Reuters.

De ce s-a dus Zelenski in Arabia Saudita

17:16, 27.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anuntat marti ca a ajuns in Arabia Saudita pentru a discuta despre medierea acestei tari in schimburile de prizonieri de razboi dintre Kiev si Moscova, relateaza AFP si Reuters. „Am ajuns in Arabia Saudita” pentru discutii cu printul mostenitor Mohammed bin…


Ce parere ai despre aceasta stire?