Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia ridică miza în spionaj. A autorizat eliminarea inamicilor din străinătate

Publicat:

Agențiile de informații rusești au autorizat "eliminarea indivizilor din strainatate" considerați a fi un pericol pentru Rusia, potrivit unui document obținut de .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski e in extraz dupa ce SUA au autorizat folosirea armelor Occidentale in Rusia: E un pas inainte

08:20, 01.06.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a salutat vineri "un pas inainte" dupa unda verde, sub anumite conditii, data de Statele Unite pentru utilizarea armelor sale impotriva unor tinte de pe teritoriul Rusiei, relateaza AFP.

Cine este romanul din Ploiești suspectat de spionaj pentru Rusia. Ambiții de politician

14:26, 24.05.2024 - DIICOT a anunțat, astazi, ca un cetatean roman este cercetat, deoarece  a supravegheat, inca din 2022, obiective militare romanesti sau apartinand NATO din Tulcea, datele fiind transmise Ambasadei Federatiei Ruse la București. La acest moment, romanul se afla in arest preventiv timp de 30 de zile. Pe…

Moscova se teme de spionaj si limiteaza drastic calatoriile oficialilor in strainatate: „Nu poti merge nicaieri”

13:35, 19.04.2024 - Rusia face tot mai dificila deplasarea in strainatate pentru unii oficiali, din cauza temerilor ca puterile straine ar putea incerca sa obtina acces la secrete de stat, au declarat noua surse pentru Reuters, potrivit News.ro. 

Evghenia Guțul: Moscova a autorizat importul de produse din Gagauzia in Rusia

16:05, 12.04.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, a anunțat ca Rosselhoznadzor a autorizat importul in Rusia al produselor agricole din autonomie. „Acest pas este inca o victorie a Comratului in lupta pentru o viața mai buna a gagauzilor", a declarat Guțul.

Rusia este acuzata ca foloseste atacuri cu gaze chimice. Soldatii ucraineni spun ca se intampla „aproape zilnic”

07:41, 07.04.2024 - Rusia este acuzata ca foloseste in mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice impotriva soldatilor ucraineni. Trupele ucrainene au declarat pentru The Daily Telegraph ca au fost supuse unor atacuri regulate efectuate cu drone de mici dimensiuni care lanseaza gaze lacrimogene si alte substante chimice,…

Mega-scandal de spionaj la varful NATO: Rusia avea mai multe 'conserve' fix la sediul alianței militare

19:15, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

Ofițer militar german, acuzat de spionaj pentru Rusia

16:45, 19.03.2024 - Procurorii germani au acuzat un ofițer din cadrul agenției de achiziții militare de incercare de a transmite informații secrete serviciilor secrete rusesti, a anunțat marți procuratura federala intr-un comunicat, relateaza Rador Radio Romania. Ofiterul german, pe care procuratura l-a identificat…


Ce parere ai despre aceasta stire?