Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia l-a condamnat la nouă ani de închisoare pe un fost mușcaș marin american, după ce acesta ar fi agresat doi polițiști

Publicat:

Justitia rusa l-a condamnat joi la noua ani de inchisoare pe un fost puscas marin, , in varstade 29 de ani, originar din Texas, gasit vinovat de agresarea a doi politisti - o acuzatie pe care tanarul o respinge drept ”politica”, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Citește și:  VIDEO face marele anunț: 'Propun semnarea unui acord politic cu PSD pentru alegerile locale'

Aceasta pedeapsa foarte dura intervine la cateva saptamani dupa condamnarrea altui american, de spionaj, intr-un dosar controversat.

a precizat ca Trevor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Condamnat la inchisoare, escortat in penitenciar de catre politisti.

00:00, 03.04.2024 - Update Stire: "Dosar penal in urma unui scandal intre mai multe persoane" https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/stire-de-presa-1-aprilie-20241711971422 La data de 1 aprilie a.c., in urma extinderii cercetarilor si a probatoriului administrat ...

Elev din Cluj-Napoca, condamnat la inchisoare pentru ca a agresat doi controlori. S-a folosit de ciocanul de spart geamuri in caz de urgența

15:35, 13.03.2024 - Un elev de liceu din Cluj-Napoca a fost condamnat definitiv la 1 an și 2 luni inchisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru ultraj. Mai exact, tanarul a lovit cu pumnii, telefonul și ciocanul de spart geamul in caz de urgența doi controlori pe un autobuz CTP Cluj-Napoca, scrie…

Un student a fost condamnat la inchisoare in Rusia pentru ca si-a redenumit reteaua Wi-Fi cu sloganul „Slava Ucrainei”

07:45, 10.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat un student la 10 zile de inchisoare pentru ca si-a redenumit reteaua Wi-Fi „Slava Ucrainei”, a relatat, sambata, agentia rusa de presa Ria-Novosti, citata de AFP, citata de News.ro.

Un jurnalist rus a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru ca a criticat razboiul din Ucraina

09:35, 07.03.2024 - Un jurnalist si blogger rus, Roman Ivanov, a fost condamnat miercuri la sapte ani de inchisoare pentru ca a postat pe retelele sociale mesaje care criticau asaltul asupra Ucrainei, intr-un nou exemplu de represiune in Rusia, transmite News.ro.

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Un profesor din Rusia a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru ca a criticat regimul: „Apeluri publice la terorism”

17:35, 13.02.2024 - Justitia rusa l-a condamnat marti in apel la cinci de inchisoare cu executare pe profesorul si politologul rus Boris Kagarlitkii, judecat pentru „apeluri publice la terorism”, au informat agentiile de presa ruse, transmite AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?