Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia: FSB anunţă că a fost reţinut cel care a organizat şi comis atentatul din Sankt Petersburg

Publicat:

al (FSB) a anuntat sambata ca a fost retinut individul care a organizat si a comis atentatul cu bomba intr-un supermarket din orasul , soldat cu 13 raniti, potrivit agentiilor ruse de presa, citate de Reuters.

(SI) a revendicat responsabilitatea atentatului, care a avut loc miercuri in supermarketul Perekrestok din .

 

AGERPRES/(AS - editor: , editor online: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Rusia vrea sa produca limuzina lui Putin la fosta fabrica a Toyota din Sankt Petersburg

16:35, 07.05.2024 - Rusia va incepe sa produca anul acesta mașini de lux Aurus, folosite ca limuzina prezidențiala de Vladimir Putin, la fost fabrica Toyota din Sankt Petersburg, orașul natal al liderului de la Kremlin, relateaza Reuters.

Presa rusa dezvaluie numele soldatului american arestat pentru furt - La mijloc ar fi o femeie

10:05, 07.05.2024 - Un soldat american care a fost retinut in Rusia sub acuzatia de comportament infractional a fost arestat la decizia unui tribunal din Vladivostok pentru acuzatii de furt, a anuntat marti agentia de presa RIA, aflata sub controlul statului. Citand biroul de presa al instantei, RIA a precizat ca soldatul,…

Rusia iși vaneaza fara mila tradatorii: un agent a fost ucis de FSB, iar un opozant violent a fost condamnat definitiv

03:05, 04.05.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a anuntat vineri ca a ucis un agent ucrainean care planuia sa atace instalatii militare si energetice din regiunile Moscova si Sankt Petersburg, transmite EFE, conform Agerpres.

Nebunie la Ministerul Apararii din Rusia: Un om de afaceri a fost reținut in scandalul de corupție!

13:40, 25.04.2024 - Un al treilea barbat a fost retinut in ancheta de coruptie si luare de mita care il are in centru pe Timur Ivanov, adjunctul ministrului rus al apararii, a anuntat joi serviciul judiciar din Moscova, relateaza Reuters.

Europa sta pe un butoi de pulbere - Rusia, acuze dure la adresa Marii Britanie: 'Se implica in mod direct in conflict'

08:55, 12.04.2024 - Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat joi ca serviciul special naval britanic a operat in Ucraina si a ajutat fortele ucrainene sa desfasoare tentative de operatiuni impotriva fortelor ruse, informeaza Reuters.

Guvernatorul regiunii ruse Murmansk a fost injunghiat dupa o intalnire cu cetațenii. Atacatorul a fost reținut

08:21, 05.04.2024 - Atacul a avut loc joi seara, dupa o intalnire pe care guvernatorul Andrei Cibis o avusese cu locuitorii orașului Apatiti, din regiunea Murmansk, pe care o conduce, relateaza News.ro, care citeaza agențiile de presa din Rusia.Un barbat, a carui indentitate nu a fost dezvaluita, l-a injunghiat pe oficial…

Un bloc din Sankt Petersburg, lovit de o drona ucraineana. „Am auzit prima data o fluieratura pentru ca tocmai deschisesem fereastra, apoi o explozie”

17:35, 02.03.2024 - O explozie a avut loc sambata, 2 martie, intr-un bloc de apartamente cu cinci etaje din Sankt Petersburg, al doilea oraș ca marime din Rusia, iar presa locala scrie ca deflagrația a fost provocata de o drona ucraineana, relateaza Radio Europa Libera.Guvernatorul din Sankt Petersburg, Aleksandr Beglov,…

Doua cladiri avariate, locatari evacuati dupa un „incident” in Sankt Petersburg VIDEO

14:15, 02.03.2024 - Doua cladiri au fost avariate si locatarii evacuati sambata dimineata la Sankt Petersburg in Rusia dupa ce mai multi locuitori au anuntat o explozie puternica care a spart ferestrele, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?