Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia face stocuri de drone și vrea să-i lase în frig pe ucraineni la iarnă. „Vor fi atacuri și cu 100 de drone”

Publicat:

, un expert militar ucrainean citat de Unian, susține ca rușii și-au schimbat tactica de lovire cu drone și rachete și ca responsabilii de la Kiev trebuie sa se aștepte la ce este mai rau in aceasta iarna, la crunte lovituri in sistemul energetic.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Italia nu accepta ca armele occidentale sa fie folosite de ucraineni pentru atacuri in Rusia

20:20, 30.05.2024 - Italia nu accepta ca armele occidentale sa fie folosite de ucraineni pentru atacuri pe teritoriul Rusiei. In plus, italienii spun ca nu vor trimite trupe in Ucraina. Declarațiile au fost facute dupa ce liderii Germaniei și Franței au sugerat ca armele ar

Rusia a lovit din nou Ucraina cu atacuri masive cu drone

09:55, 19.05.2024 - Rusia a lovit din nou Ucraina sambata seara cu atacuri masive cu drone, transmite dpa, citata de Agerpres. Deocamdata nu exista informatii despre pagube sau... The post Rusia a lovit din nou Ucraina cu atacuri masive cu drone appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rusia și Ucraina anunța ca au blocat atacuri cu drone ale inamicului

09:10, 09.04.2024 - O racheta anti-nava Neptun, lansata de Ucraina, a fost distrusa deasupra Marii Negre, si patru drone au fost doborate in regiunile Belgorod si Voronej, a anuntat marti Ministerul Apararii rus.

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Rusia este acuzata ca foloseste atacuri cu gaze chimice. Soldatii ucraineni spun ca se intampla „aproape zilnic”

07:41, 07.04.2024 - Rusia este acuzata ca foloseste in mod sistematic atacuri ilegale cu gaze chimice impotriva soldatilor ucraineni. Trupele ucrainene au declarat pentru The Daily Telegraph ca au fost supuse unor atacuri regulate efectuate cu drone de mici dimensiuni care lanseaza gaze lacrimogene si alte substante chimice,…

Valuri de atacuri cu drone in mai multe regiuni din Rusia: incendiu la o rafinarie de petrol

11:35, 13.03.2024 - Zeci de drone ucrainene au vizat miercuri mai multe regiuni, dar si importante situri energetice din Rusia, relateaza agentiile internationale de stiri, in timp ce presa rusa vorbeste despre 58 de drone doborate.

Razboi in Ucraina, ziua 748. Doua depozite de carburant din Rusia, cuprinse de flacari dupa atacuri cu drone

13:35, 12.03.2024 - Doua depozite de carburant au fost atacate cu drone, marti dimineata, la Orel si Kstovo, doua orase rusesti situate la 160 de kilometri de frontiera ucraineana, respectiv la 450 de kilometri est de Moscova, au anuntat guvernatorii regionali, transmite AFP. Ambele atacuri au fost urmate de incendii.…

Londra trimite Kievului peste 10.000 de drone, utile inclusiv in atacuri asupra flotei navale ruse

21:21, 07.03.2024 - Regatul Unit va furniza armatei ucrainene anul acesta "peste 10.000 de drone", inclusiv drone de atac, iar guvernul de la Londra a alocat pentru acest demers inca 125 de milioane de lire sterline, in plus fata de cele 200 de milioane de lire promise anterior, a anuntat joi la Kiev ministrul britanic…


Ce parere ai despre aceasta stire?