Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rulouri din piept de pui cu caşcaval, bacon şi mozzarella

Publicat:

Primele operatiuni sunt bine de facut cu o zi inainte. Pieptul de pui fara pielita il dezosam si il taiem fileuri potrivite. Usturoiul spalat il taiem rondele cu cozile verzi cu tot. Fileurile de carne le pudram cu sare si piper, apoi le punem in 100 ml lapte in care am pus usturoiul si mustarul (amestecam sa se omogenizeze).

Dupa ce am asezat toate fileurile de carne, punem si celalalt lapte, acoperim si dam la rece pina a doua zi cand carnea e deja fragezita.

A doua zi taiem cascavalul in bucati potrivite, de asemenea feliem mozzarela.
Luam bucatile de piept de pui din marinada…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Au aparut primele capșuni romanești in piețe! Te ia cu amețeala cand vezi prețurile!

14:25, 20.04.2024 - Daca zilele trecute ne miram de prețurile astronomice practicate in piețe la fasolea verde romaneasca și la capșunile oltenești iata ca au aparut și capșunile autohtone. Prețurile nu sunt deloc mici și nu toata lumea și le permite. Majoritatea clienților cumpara doar cate o jumatate de kilogram „așa…

Gigantul din Polonia care va deschide magazine in Romania. A primit unda verde

15:35, 05.04.2024 - Primele informații despre gigantul din Polonia care va deschide magazine in Romania apareau inca din decembrie anul, trecut, dar de-abia acum Consiliul Concurenței i-a acordat unda verde pentru tranzacția anunțata. Cine este gigantul din Polonia care va deschide magazine in Romania Pe masa Consiliului…

Torțe la Rapid. Stenograme: Daniel Niculae, catre liderul galeriei: Am vorbit și cu Colțescu, a zis: „Dați, ba, cu ce vreți!” - Dan Șucu, criza de nervi

07:00, 26.03.2024 - Stenogramele sunt din ziua meciului cu FCSB, de pe 9 martie. Partida caștigata de Rapid cu 4-0 a inceput cu un arsenal pirotehnic al giuleștenilor de pe stadion. In discuția dintre Niculae, președintele Rapidului, și „Bocciu”, apare și numele lui Sebastian Colțescu, arbitrul VAR al meciului. La data…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

CSM Unirea Alba Iulia, victorie la „masa verde” la Under 19 și remiza la Under 17, in dubla cu ACS Tg. Mureș

09:30, 18.03.2024 - CSM Unirea Alba Iulia, victorie la „masa verde” la Under 19 și remiza la Under 17, in dubla cu ACS Tg. Mureș CSM Unirea Alba Iulia, victorie la „masa verde” la Under 19 și remiza la Under 17, in dubla cu ACS Tg. Mureș, la primele partide din 2024, in play-off-ul Seriei 9. In primele partide din primavara…

Cat de benefic este usturoiul verde pentru organism. Ce boli poate sa vindece, daca il consumi regulat

11:16, 23.02.2024 - Usturoiul verde face parte din multe preparate delicioase, mai ales cand este gatit in restaurante. Acest aliment poate fi consumat și in stare pura, iar beneficiile sunt incredibile. Poate fa vindece o mulțime de boli, in cazul in care este consumat regulat. Iata la ce te ajuta.

De ce usturoiul devine verde sau albastru in timp gatirii sau in borcanele cu muraturi la otet. Se mai poate consuma?

14:41, 12.02.2024 - In borcanele cu muraturi la oțet sau in timpul procesului de gatire, usturoiul poate sa iși schimbe culoarea, devenind verde sau albastru. De ce are loc aceasta modificare, vom explica in randurile de mai jos. Cat de sigur pentru consum este un astfel de ingredient. Cand este murat sau gatit, usturoiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?