Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugbystul timișorean Mădălin Lemnaru se recuperează la o super-clinică din Franța după accidentarea din toamnă

Publicat:

, aripa de la RCM Timisoara, va sta timp de trei saptamani in Franta pentru recuperare in urma accidentarii la tendonul ahilian, in toamna trecuta. Lemnaru a plecat luni spre Capbreton, la una dintre cele mai bune clinici din Europa in domeniul recuperarii sportive, de Reeducation reserve aux Sportifs (CERS). Rugbystul [...]Categorie: Recomandarile editorilor Taguri: accidentare Capbreton clinica franta madalin lemnaru rcm recuperare rugby Timisoara ( Citeste in continuare )

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete rapide pentru dieta mediteraneeana

15:31, 21.05.2024 - Dieta mediteraneeana este una dintre cele mai populare diete de slabit și unul dintre cele mai sanatoase modele de alimentație. Este bogata in alimente sanatoase și are, ca urmare, multe beneficii pentru sanatate. Descopera mai multe despre dieta mediteraneeana și afla ce rețete rapide poți prepara…

Marius Damian: De Ziua Europei ne dorim pace!

14:55, 09.05.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Data de 9 mai vine cu o tripla semnificație. Astazi, sarbatorim 74 de ani de la momentul in care națiunile Europei in anul 1950 au ajuns la concluzia ca prin punerea in comun a priducției de carbune și oțel, un eventual razboi intre Franța și Germania, rivali istorici, “ ar fi nu numai…

Xi Jinping reafirma in Serbia relatiile Chinei cu o tara prietena. ”Da, Taiwanul este China”, considera Vucici. Ministrul sarb al Finatelor Sinisa Mali evoca ”un mare proiect”

22:56, 08.05.2024 - China a investit miliarde de euro in Serbia si in Balcani, in special in sectoarele minier si manufacturier. Un semn al soliditatii relatiilor, Beijingul si Belgradul au semnat anul trecut un acord de liber-schimb. The Presidents of Serbia and China, Aleksandar Vucic and Xi Jinping, signed a Joint Statement…

Care sunt și unde se afla cele mai scumpe restaurante cu stele Michelin

16:05, 05.05.2024 - Multe dintre cele mai scumpe restaurante cu stele Michelin din intreaga lume se afla in Europa. De la lansarea sa in urma cu 124 de ani in Franța, Ghidul Michelin a ramas cel mai prestigios sistem de clasificare a restaurantelor din lume. Incepand cu 2024, acesta cuprinde peste 3.500 de restaurante…

Xi Jinping vine in turneu in Europa, decis sa puna stop strategiei anti-China

09:20, 04.05.2024 - Xi Jinping va vizita Franța, Ungaria și Serbia saptamana viitoare, prima data in ultimii cinci ani. Vizita vine in contextul in care China incearca sa evite un razboi comercial cu UE, pe fondul criticilor tot mai crescande legate de spionaj și sprijinul pentru Rusia in Ucraina.

Gustav Klimt la Timișoara. Mai multe expoziții imersive itinerante ajung in toamna in orașul de pe Bega

14:15, 11.04.2024 - MINA, Muzeul Imersiv al Noilor Arte din București, va organiza expoziții itinerante in Cluj-Napoca, Iași și Timișoara in cadrul proiectului MINA Pop-Up. Una dintre expoziții este dedicata pictorului Gustav Klimt.

Razboiul din Ucraina este unul existențial pentru Europa!

12:40, 07.03.2024 - M-am intrebat de multe ori cum au reacționat oamenii in anii 30, in perioada in care naziștii au reinarmat granița cu Franța, au invadat Austria, Cehia, au creat, practic, condițiile declanșarii razboiului generalizat, cu efectele pe care le știm.

Percheziții in Arad, Timișoara și București la samsarii de mașini

11:30, 07.03.2024 - Politisti si procurori au facut 21 de perchezitii domiciliare, miercuri, in Bucuresti, Arad si Timisoara, dar si in trei comune, la samsari care ar fi adus in ultimii ani masini din Franta pentru a le vinde fara sa plateasca taxe, sapte persoane fiind conduse la audieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?