Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugăciune pentru românii plecați peste hotare: "Doamne Dumnezeul nostru, poartă grija TA cea sfântă celor ce-și lasă copiii acasă și părinții plângând"

Publicat:

De sarbatori, cei mai multi romani, plecati peste hotare, revin acasa, alaturi de familie si prieteni. Chiar daca timpul petrecut langa cei dragi e scurt, se bucura din plin de aceaste zile. Si, asa cum vin, trebuie sa se si intoarca inapoi, printre straini.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Singuri acasa, de sarbatori! Jumatate dintre parinții plecați la munca nu vor fi alaturi de copiii lor de Paști.

13:40, 29.04.2024 - Peste 70.000 copii din regiunea de Nord-Vest nu iși vor vedea parinții de Paști. Situația este și mai grava in nord-estul și sudul țarii, unde numarul copiilor singuri de sarbatori depașește 250.000.

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

„Singuri acasa”, zeci de copii cu parinții plecați la munca peste hotare au nevoie de ...

11:21, 15.02.2024 - Zeci de copii din județ ai caror parinți sunt plecați la munca in strainatate au nevoie de consiliere psihologica, pentru a trece mai ușor peste aceasta trauma. Unii dintre ei beneficiaza de consiliere psihologica din parteaechipelor mobile din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si ...

In Prahova, peste 2.800 de copii au parinții plecați la munca in strainatate

00:20, 14.02.2024 - Cei mai mulți dintre ei au fost lasați in grija rudelor de gradul patru! N. Dumitrescu Cazuri de copii in care unul sau chiar ambii parinți ai acestora sunt plecați la munca in strainatate reprezinta și in Prahova, din pacate, inca o trista realitate. Confirmarea vine din datele Direcției Generale de…

Singura gradinița din Romania in care parinții iși lasa copiii pe tot parcursul saptamanii. Micuții ajung luni și pleaca acasa vineri: ”Sunt foarte multumiti”

18:40, 12.02.2024 - O gradinița din Romania la ofera parinților o opțiune la care nimeni nu s-ar fi gandit. Copiii ajung acolo luni și mai pleaca acasa abia vineri. Conducerea singurei gradinițe de acest tip din țara a explicat ce beneficii au micuții urmand acest format.

Caz șocant in Gorj. O adolescenta de 15 ani a ajuns in grija statului, dupa ce a mințit ca este batuta de parinții ei. De ce a vrut, de fapt, sa plece de acasa

10:30, 07.02.2024 - Caz șocant in Gorj. O adolecenta de 15 ani a ajuns in grija statului, dupa ce a mințit ca este batuta cu bestialitate de parinții ei și nu mai vrea sa locuiasca cu ei. Ulterior, s-a aflat motivul revoltator pentru care fata a vrut sa plece de acasa. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

RECOMANDAREA MINISTERULUI SANATAȚII In caz de viroze, parinților li se recomanda sa-și țina copiii acasa

16:10, 05.02.2024 - „Parinții care au copii bolnavi, care stranuta, au febra, simptomatologie specifica virozelor, sa ii rețina la domiciliu, triaj zilnic in școli”, recomanda Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, .... The post RECOMANDAREA MINISTERULUI SANATAȚII In caz de viroze, parinților li se recomanda sa-și țina…


Ce parere ai despre aceasta stire?