Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Vancea se căsătorește religios în acest an! Și-a ales deja rochia de mireasă. Declarații exclusive despre eveniment: ”Se potrivește foarte bine cu tatuajele”

Publicat:

urmeaza sa imbrace rochia de mireasa in acest an și nu pentru vreun shooting foto, ci chiar la propria ei nunta. La aproape cinci ani de la cununia civila, vedeta și soțul ei, Dragoș Paiu, urmeaza sa faca și cununia religioasa. Avem declarațiile exclusive ale brunetei despre momentul mult așteptat. Cum va fi organizat intreg evenimentul și ce data au stabilit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A refuzat sa poarte rochia de mireasa pe care sora ei i-a facut-o, iar familia a rupt legatura cu ea. De ce nu a vrut sa o imbrace

17:35, 09.04.2024 - O tanara a povestit de ce familia ei nu ii mai vorbește dupa ce a decis sa nu poarte rochia de mireasa pe care sora vitrega a confecționat-o special pentru ea! Iata ce motiv a avut pentru refuz!

Ana Maria și Madalin de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini de la cununia civila. Cei doi se pregatesc sa devina și parinți de fetița / FOTO

14:10, 03.04.2024 - Ana Maria și Madalin au participat in sezoane diferite ale emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Tanara a fost concurenta in sezonul 4, in timp ce barbatul care i-a devenit, de curand, soț a participat in sezonul 6. Cei doi au spus cel mai hotarat „Da” in urma cu cateva saptamani.

Mireasa. Ce iși dorește Valentina de la viitorul ei soț. Noua concurenta este creatoare de conținut pentru adulți: ”Mi se potrivește” / VIDEO

22:55, 31.01.2024 - Valentina a venit cu increderea la ea in casa Mireasa și dornica sa iși gaseasca sufletul pereche. Concurenta știe exact ce iși dorește de la viitorul ei soț, dar știe și ce nu ar trebui sa accepte niciodata din partea unui barbat. Valentina a avut parte de o copilarie grea din cauza tatalui ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?