Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Vancea, fosta iubită a lui Mihai Bendeac, a întrerupt orice legătură cu actorul: „Nu am mai vorbit cu el de mai bine de trei ani”

Publicat:

și au format un cuplu in urma cu mai mulți ani. Acum, fosta asistenta de la „Neatza cu Razvan și Dani” este casatorita și este mama de baiat.S-au indragostit la „iComedy” și au format un cuplu iubit de public. și au fost impreuna o perioada buna de timp, insa dupa au decis sa se desparta. Actorul se vedea toata viața alaturi de fosta asistenta TV. și-a facut o noua relație și s-a casatorit cu Dragoș, barbatul cu care are un copil. Vedeta nu a mai pastrat legatura cu fostul ei iubit, .„Nu am mai vorbit cu el de mai…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olaru in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

17:26, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

Ilona Brezoianu, primele declarații despre iubit, care e antrenor de schi: „Ma știa și de la televizor”. Cum se impaca cu statutul ei de vedeta

10:20, 18.02.2024 - Ilona Brezoianu a facut primele declarații despre iubitul ei. Actrița, care e și prezentatoare la matinalul de la Antena 1, dar și concurenta la show-ul „Te cunosc de undeva”, s-a ferit pana acum sa iși faca publica relația de iubire. In fiecare weekend, Ilona Brezoianu apare pe micul ecran, atat in…


Ce parere ai despre aceasta stire?