Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Vancea despre Bendeac: "Duce în pat cam cât duce Badea în ring"

Publicat:

nu a avut mila fața de fostul sau iubit, , la ediția speciala iUmor, unde a avut ocazia sa faca glume pe seama acestuia. Roxana a menționat de la bun inceput ca probabil a fost o idee proasta sa accepte invitația la emisiune și și-a inceput tirada de glume la adresa fostului iubit.

si , un nou SEX TAPE incendiar VIDEO

„Sa va explic cum este sa vii de la serviciu obosita, suparata, trista, sa vrei sa vorbesti cu iubitul tau, si el sa te intampine cu «Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si cu el sa nu-l lase singurel la…greu».…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Fernando de la Caransebeș e un barbat liber. Motivul pentru care a divorțat de soția sa: "Eu am mers mai mult..." / VIDEO

23:30, 05.04.2024 - A trecut ceva vreme buna de cand Fernando de la Caransebeș a disparut din lumina reflectoarelor. Prezent in aceasta seara in platoul Xtra Night Show, acesta a marturisit ca este un barbat liber și a vorbit despre motivele pentru care a divorțat de soția sa.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cum l-a filmat Delia pe Catalin Bordea, la iUmor. Asta face comediantul cand camerele nu sunt ‘pe el’: „Cum poti?”

20:45, 15.03.2024 - Delia l-a dat de gol pe Catalin Bordea. Artista l-a prins pe colegul ei de la iUmor intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazut. S-a aflat ce face juratul cand nu este filmat. Ce reacție a avut cand a vazut ca este filmat, nu se aștepta. Ce face Bordea in pauze la iUmor […] The post Cum l-a filmat Delia…

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Paul Szabo revine la iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20:00. Delia: „Ești o comoara!”

11:25, 15.03.2024 - Duminica, de la 20:00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

A inceput procesul dintre Antena 1 versus Mihai Bendeac! Postul ii cere daune de sute de mii de euro

15:15, 11.03.2024 -  A inceput procesul dintre Antena 1 și Mihai Bendeac. Actorul, ale carui producții au adus candva  audiențe record postului, a parasit echipa ”iUmor” in urma unui conflict cu colegii din echipa de producție. Beandeac (40 de ani) a fost timp de 13 sezoane membru al juriului popularei emisiuni, alaturi…


Ce parere ai despre aceasta stire?