Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, show de zile mari de ziua sa. Gestul pe care soțul nu i l-a permis

Publicat:

, soția lui , este de obicei o prezența discreta, dar de acaeasta data, cu ocazia zilei sale de naștere, bruneta a facut show pe ritmuri de manele la petrecerea organizata chiar de soțul sau.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

Soția lui Gabi Stangau, replica pentru soacra ei, dupa ce a dat de ințeles ca l-a uitat pe violonist? „Semanați...”. Gestul facut de Diana Berințan, la mormantul lui / FOTO

21:40, 24.04.2024 - Au trecut mai bine de doua luni de cand Gabi Stangau a murit, iar familia iși gasește cu greu liniștea. De curand, mama lui, Livia, a dat de ințeles ca fiul ei ar fi fost uitat de toata lumea, inclusiv de soția lui. Se pare ca Diana Berințan nu ar fi ramas indiferenta la astfel de vorbe.

Xtra Night Show. Cum se simte Florin Salam, dupa ultimele evenimente din viața sa. Soția lui, Roxana Dobre ii organizeaza agenda personala: ”Am deschis ochii mai bine” / VIDEO

00:25, 09.04.2024 - Florin Salam a trecut printr-o perioada dificila, avand mai multe procese in care era acuzat pentru inșelaciune, dar și pentru violența. Manelistul a renunțat la persoanele care ii voiau raul, iar acum incearca sa se concentreze cat mai mult pe viața de familie și cea profesionala.

Gorj: A pornit o drujba și a amenințat ca iși va taia soția

12:35, 27.03.2024 - Un barbat din Gorj este anchetat de polițiști, dupa ce, ieri, a pornit o drujba și a amenințat ca iși va taia soția. Polițiștii din Novaci au fost sesizați prin apel 112, de o femeie, din comuna Bengești Ciocadia, sat Balcești, ca are un conflict cu sotul sau. Acesta se manifesta agresiv pe fondul consumului…

Power Couple Romania, 12 martie 2024. Gestul lui Emi care a creat mari tensiuni dupa proba. Cum a reacționat soția lui, Madalina

20:50, 12.03.2024 - Dupa ce i-a mulțumit Madalinei pentru tot, Emi a facut un gest care a creat mari tensiuni dupa prima proba din etapa finala a competiției. In ediția 17 din Power Couple Romania de pe 12 martie 2024, artistul de la Noaptea Tarziu a luat prin surprindere telespectatorii.

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.

Un barbat a reușit sa caștige aproape 2 milioane de dolari pentru ca și-a spionat soția

10:15, 24.02.2024 - Soțul unei angajate a companiei petroliere BP a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in SUA, dupa ce și-a spionat soția și a aflat informații confidențiale despre companie, relateaza BBC.

Cat caștiga o familie in care soțul și soția sunt șoferi de TIR. Au strans o avere și nu știu cum sa investeasca banii

16:30, 12.02.2024 - O familie de romani in care atat soțul, cat și soția sunt șoferi pe camion in strainatate, cu un venit anual de 80.000 de euro, a anunțat pe un grup dedicat antreprenorilor ca vrea sa se intoarca in Romania și sa deschida o afacere, dar nu știe in ce sa investeasca banii.


Ce parere ai despre aceasta stire?