Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Blenche, plating de senzație cu brânzeturi și fructe, la BeautiFood, pe AntenaPlay

Publicat:

In cel de-al treilea episod de BeautiFood, emisiune disponibila pe AntenaPlay, a realizat un platou senzațional cu branzeturi, foarte simplu de facut daca urmariți anumiți pași.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se schimba regulile pentru vanzarea de fructe și legume. „Pacat ca au trecut 30 de ani pana cand sa avem și acest normativ”

20:31, 15.05.2024 - Vanzatorii de fructe și legume vor trebui sa afișeze clar prețul și denumirea produselor in limba romana, dar și sa prezinte informațiile necesare legate de țara de origine, producatorul și calibrul, potrivit unui ordin pus in consultare de ANPC.

Bravo, tata! Rezumat episodul 11, sezonul 2, din 28 aprilie. Gioni se interneaza la un spital de psihiatrie

01:15, 29.04.2024 - In al unsprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni se interneaza la o clinica de recuperare mintala și planul lui Mario de a avea bani. Ce se mai intampla cu taticii se vede in cadrul celor mai noi episoade din noul sezon al serialului de pe Antena 1 și…

Ce fructe nu se consuma impreuna și care sunt motivele: Combinațiile ”interzise”, care provoaca probleme

21:05, 20.04.2024 - Ce fructe nu se consuma impreuna și care sunt motivele: Combinațiile ”interzise”, care provoaca probleme Ce fructe nu se consuma impreuna și care sunt motivele: Exista anumite combinații de fructe care ar putea fi mai greu digerate atunci cand sunt consumate impreuna din cauza diferențelor lor in timpul…

Mai mult decat un simplu serial de crima și mister. Thriller-ul de senzație "Parot", disponibil in AntenaPLAY

18:00, 12.04.2024 - In peisajul vast al producțiilor TV, "Parot" se remarca prin abilitatea de a captiva și a ține spectatorii cu sufletul la gura. Acest serial care aduce in prim plan o poveste complexa, misterioasa și plina de suspans este disponibil din 2 aprilie in AntenaPLAY.

Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie – 4 mai, in AntenaPLAY. Programul complet al Romaniei

17:36, 07.04.2024 - Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A se va disputa in perioada 28 aprilie – 4 mai, in Italia, acolo unde va fi prezenta si nationala Romaniei. Meciurile tricolorilor vor fi transmise in AntenaPLAY.

Beautifood cu Sorin Gonțea. Caștigatorul "Power Couple" prezinta noul sezon, exclusiv in AntenaPLAY

14:20, 04.04.2024 - Sorin Gonțea ii invita pe pasionații de gastronomie sa urmareasca noul sezon din cooking show-ul digital BeautiFood, in fiecare marți, exclusiv in AntenaPLAY. Caștigatorul "Power Couple" prezinta 10 episoade in care prepara 10 rețete cautate in online.

Lidl retrage de la vanzare un produs contaminat cu o substanța care dauneaza sanatații: ,,Clienții nu trebuie sa consume, sub nicio forma, produsul”

16:40, 08.03.2024 - Retailerul Lidl retrage de pe rafturile magazinelor un sortiment de smoothie cu fructe.Decizia rechemarii a fost luata de firma producatoare Molkerei Gropper GmbH & Co. KG care retrage  produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL", cu fructe roșii, avand data de expirare 12.03.2024. Produsul…


Ce parere ai despre aceasta stire?