Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ROMANIŢA IOVAN, CUVINTE EMOŢIONANTE, despre FOSTUL SOŢ, mort în accidentul din APUSENI: "Eşti printre eroi, doar că Bubuţu nu mai are tată"

Publicat:

a postat pe contul ei de Facebook o poezie dedicata fostului ei sot, , care s-a stins din viata la sfarsitul lunii ianuarie, dupa ce avionul pe care il pilota s-a prabusit in .

Creatoarea de moda a publicat cateva strofe in memoria celui care timp de cinci ani i-a fost sot si impreuna cu care are un fiu in varsta de 7 ani, Albert.

"Totul s-a frant in vuiet crud de brad
Intr-o padure ce si-acum suspina,,
Si pe zapada conifere ard
In candele tamaie de rasina ;

Cu viata ta , pierduta prin nameti ,
Desi puteai ca sa ramai…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul portar Florin Oprea a incetat din viata la varsta de 76 de ani

11:15, 23.04.2024 - Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular intre buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova in sezonul 1973-1974, in care alb-albastrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a decedat, marti, a anuntat clubul pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Alba Iulia| Barbu Ștefanescu Delavrancea, omagiat la 166 de ani de la naștere

13:10, 10.04.2024 - Joi, 11 aprilie 2024, pe Aleea Scriitorilor din Alba Iulia, la ora 12.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeana „Lucian Blaga” Alba vor organiza un moment de omagiere al celui care a fost prozatorul,  dramaturgul, gazetarul, avocatul și oratorul Barbu Ștefanescu Delavrancea. Momentul depunerii…

Romanița Iovan, detalii despre noaptea in care Adrian Iovan l-a impușcat pe hoțul care a intrat peste ei in casa: „M-am trezit cand era in prag”

16:55, 07.04.2024 - Romanița Iovan a vorbit despre incidentul tragic care avut loc in locuința ei din cartierul Primaverii in anul 2005. Creatoarea de moda marturisește ca Adrian Iovan nu l-a impușcat intenționat pe barbatul care a patruns in casa lor.Romanița Iovan, cunoscuta creatoare de moda, a vorbit deschis despre…

Refugiul de lux al Romaniței Iovan /FOTO! Vila din selectul cartier Primaverii este evaluata la circa 1 milion de euro!

11:55, 04.04.2024 - Refugiul de lux al Romaniței Iovan, vila din selectul cartier Primaverii. Apreciat designer vestimentar și femeie de afaceri (59 de ani) conduce de mai mult de 3 decenii propria casa de moda, una dintre cele mai apreciate in randul high life-ului autohton. O continuare fireasca a carierei sale de model…

FOTO: Mesaje emoționante la cea de-a XIII-a ediție a „Marșului pentru Viața” de la Targu Mureș

17:06, 31.03.2024 - Cea de-a XIII-a ediție a „Marșului pentru Viața", organizat de Protopopiatul Greco-Catolic Targu Mureș, in colaborare cu Protopopiatul Ortodox Targu Mureș, Fundația Buckner – Centrul de Zi- Tarnaveni și Primaria Municipiului Targu Mureș, a reunit sambata, 30 martie, zeci de mureșeni preocupați de soarta…

„Fetița Zurli”, marturisiri emoționante dupa ce a spus adio trupei: „Mi s-a spus ca lumea nu este interesata de Vero Caliman”

14:40, 22.03.2024 - „Gașca Zurli”, grupul fondat de Mirela Retegan, se afla in centrul unui scandal uriaș. Dupa ce in urma cu cateva saptamani a anunțat ca parasește grupul, Vero Caliman, cea care a dat viața indragitului personaj „Fetița Zurli”, a publicat un mesaj emoționant pe contul sau de Facebook.

Casatorii de o zi de Dragobete, la peste 1.500 de metri altitudine, in Muntii Fagaras

17:25, 20.02.2024 - Indragostitii sunt invitati sa spuna „Da” de Dragobete la Cabana Barcaciu, aflata la peste 1.500 de metri in Muntii Fagaras, unde vor primi un certificat de casatorie, valabil o singura zi, a anuntat Consiliul Judetean (CJ) Sibiu printr-un comunicat de presa, transmite Agerpres. Totul se va intampla…


Ce parere ai despre aceasta stire?