Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii, jefuiți fără scrupule. Băncile nu blochează tranzacțiile greșite

Publicat:

Accelerarea digitalizarii vine cu riscuri uriașe pentru populație. Cei care nu sunt familiarizați cu plațile on-line, dar și cei obișnuiți cu așa ceva pot ramane fara bani daca au tastat o cifra greșita. Chiar daca incerci imediat sa anulezi tranzacția, bancile spun ca nu pot face acest lucru. Singura posibilitate este sa te rogi de […] The post Romanii, jefuiți fara scrupule. Bancile nu blocheaza tranzacțiile greșite first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii cred ca țara noastra merita sa intre total in Schengen, dar ca unele state blocheaza aderarea din motive economice (sondaj)

07:40, 26.04.2024 - Aproape doua treimi dintre romani cred ca tara noastra a indeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granitele terestre in Schengen, dar unele state europene blocheaza primirea Romaniei din motive economice, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.

TENDINȚE ȘI STATISTICI Romanii asalteaza bancile pentru credite ipotecare

10:35, 09.04.2024 - Chiar daca femeile sunt cele care, in majoritatea cazurilor, iau decizia finala de achiziție in familie, barbații sunt cei care solicita in numar mai mare un credit ipotecar. The post TENDINȚE ȘI STATISTICI Romanii asalteaza bancile pentru credite ipotecare first appeared on Informatia Zilei .

S-a spart iar gheața pe piața imobiliara: Romanii iau cu asalt bancile, sa faca credite!

13:30, 08.04.2024 - Piața de creditare in primul trimestru al acestui an a avut o evoluție favorabila, marcata de o continuare a interesului puternic pentru achizițiile imobiliare vazut inca de la sfarșitul lui 2023. Barbații au solicitat cele mai multe imprumuturi pentru locuințe, potrivit Imobiliare.ro Finance.

Bancile trebuie sa actualizeze ratele romanilor! Modificari pentru oamenii care au luat credite

20:00, 01.04.2024 - Romanii care s-au imprumutat de la banci vor plati rate mai mici, de la 1 aprilie 2024. Dar nu cu mult mai mici. De ce? Pentru ca indicele IRCC a scazut, intr-adevar, dar aproape insesizabil. Diferenta va fi, deci, de doar cativa lei. IRCC, la 5,90% Indicele a scazut pentru prima data dupa trei trimestre…

S-a semnat legea risipei alimentare! Romanii pot cumpara produse cu 90% mai ieftine din magazine!

13:01, 17.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat legea risipei alimentare, o lege ce aduce noi reguli pentru patroni. Astfel, in urma semnarii acestei legi, restaurantele, cantinele si magazinele vor fi obligate sa reduca prețul alimentelor care sunt pe cale sa expire și sa doneze sau sa transforme mancarea…

Romanii au imprumutat peste 461 de miliarde de lei de la banci in trei ani. Cat de mari sunt depozitele

11:30, 13.03.2024 - Bancile din Romania au acordat anul trecut credite noi populației și companiilor in valoare de 140 miliarde lei, in creștere cu 10,41% comparativ cu volumul imprumuturilor noi accesate in 2022.

Plați instant in toata Uniunea Europeana! Cat vor costa tranzacțiile

08:05, 27.02.2024 - Bancile din Uniunea Europeana vor fi obligate sa ofere clienților plați instant in toate țarile membre, iar prețul platit de catre aceștia sa fie unul obișnuit, ca pentru orice tranzacție interna. Așadar, membrii Uniunii Europene vor beneficia de plați instant! Asta, dupa ce Uniunea Europeana a adoptat…

De ce platesc romanii cele mai mari rate bancare din UE. „Bancile imprumuta statul, le doare in cot de restul clienților!”

20:00, 12.02.2024 - Paradoxal, deși bancile romanești sunt cele mai profitabile la nivel european, romanii au cele mai scumpe credite bancare. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, profesorul universitar Bogdan Glavan explica de ce avem cele mai mari rate și cum sunt afectate economia și populația


Ce parere ai despre aceasta stire?