Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii din orașele poluate ar putea ieși mai repede la pensie

Publicat:

Romanii care muncesc in localitațile unde poluarea depașește cotele admise s-ar putea pensiona mai devreme cu doi ani fața de varsta legala, fara a fi penalizați la bani. Senatorul PSD a initiat un amendament la , care vizeaza pensionarea anticipata cu doi ani a locuitorilor din orașe cu grad inalt de poluare. […] Post-ul Romanii din orașele poluate ar putea ieși mai repede la pensie apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

BANII ROMANILOR Romanii care se pot pensiona mai repede din 2024

15:35, 07.05.2024 - Noua lege a pensiilor prevede numeroase modificari ale sistemului de pensii. Printre acestea se numara și reducerea varstei de pensionare pentru anumite persoane. The post BANII ROMANILOR Romanii care se pot pensiona mai repede din 2024 first appeared on Informatia Zilei .

Proiect in Parlament: Romanii care se vor putea pensiona mai repede, fara a pierde nimic la pensie

12:25, 28.04.2024 - Un nou proiect de lege care ar permite femeilor sa se pensioneze anticipat a fost depus in Senat de catre mai mulți parlamentari PNL. Conform acestui proiect, femeile se vor putea pensiona mai devreme, in funcție de numarul copiilor pe care i-au nascut.

Angajații care pot primi pensie chiar daca au muncit o singura zi. Cine sunt romanii. Anunțul Ministrului Muncii

11:50, 12.04.2024 - Pentru a se pensiona, romanii trebuie sa aiba un stagiu de cotizare de cel puțin 15 ani. Insa, exista o anumita categorie de persoane care poate ieși la pensie chiar daca a lucrat o singura zi. Iata despre cine este vorba!

Cine sunt romanii care pot ieși la pensie chiar daca au lucrat mai puțin de 15 ani! Anunțul facut de președintele Casei Naționale de Pensii Publice: "Avem excepții!"

07:50, 09.04.2024 - Anunț important pentru romani! Potrivit anunțului facut de Daniel Balaciu, președintele Casei Naționale de Pensii Publice, exista o categorie de cetațeni care pot ieși la pensie chiar daca nu au 15 ani de contributivitate. Afla din randurile de mai jos despre ce este vorba.

Cine sunt romanii care vor fi obligați sa munceasca doi ani in plus pentru pensie

10:15, 15.03.2024 - Odata cu implementarea noii legi a pensiilor, s-a starnit un val de discuții in spațiul public privind posibilitatea ca romanii sa se pensioneze mai devreme fara a suferi penalizari. Potrivit prevederilor acestei legi, exista doua categorii de romani care pot beneficia de pensionare anticipata. Prima…

Romanii din zone poluate permanent se pot pensiona cu doi ani mai devreme, fara penalizari. Lista completa a localitaților

22:46, 11.03.2024 - In vara anului 2023, a fost promulgata legea ce extinde numarul persoanelor din zonele afectate de poluare permanenta care beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu doi ani, fara niciun fel de penalizare.

Romanii care nu mai pot ieși anticipat la pensie fara penalizare/Ce spune șeful Casei de Pensii

15:40, 11.03.2024 - Legea pensiilor aduce modificari semnificative pentru milioane de pensionari, doar ca nu toate veștile legate de acest subiect sunt dintre cele mai bune. In sensul ca nu toate modificarile sunt pe placul pensionarilor. Iar una dintre noile reglementari ii vizeaza pe romanii care au lucrat in „medii…

Ce perioade nu sunt luate in calcul pentru pensie. Viitorii pensionari trebuie sa stie acest detaliu, ii va afecta

13:11, 26.02.2024 - Noul document legislativ, Legea Pensiilor, aduce mai multe modificari in privința perioadelor luate in calcul. Așa se face ca, mai nou, reprezentanți ai CNPP vorbesc despre ce perioade nu sunt luate in calcul pentru pensie.


Ce parere ai despre aceasta stire?