Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România testează primul sistem de rachete PATRIOT

Publicat:

Incepand cu data de 3 noiembrie, Regimentul 74 PATRIOT deplaseaza personal si tehnica in Poligonul de trageri sol-aer , pentru participarea la primul exercitiu tactic cu trupe si trageri reale F.A. PATRIOT SPARK 23.11, anunta MApN, c

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu: Decizia CSAT cu privire la livrarea catre Ucraina a sistemelor Patriot va ține cont de siguranța Romaniei

07:35, 15.05.2024 - O eventuala decizie a Romaniei privind livrarea catre Ucraina a unui sistem de rachete Patriot deranjeaza foarte mult Moscova, dar Rusia nu va ataca Romania, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu. Premierul a fost chestionat, la Digi 24, despre decizia care ar urma sa fie luata in CSAT in privinta…

Ciolacu a discutat cu Iohannis despre trimiterea unui sistem de rachete Patriot in Ucraina. Decizia se va lua in CSAT

23:00, 14.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu presedintele Klaus Iohannis pe tema relocarii unui sistem de rachete Patriot in Ucraina, subliniind ca o decizie pe acest subiect se va lua in urma unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit spotmedia.ro. La randul sau, ministrul Apararii, Angel…

CSAT Decizia cedarii Ucrainei un sistem Patriot va fi luata de CSAT

19:05, 14.05.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni, referitor la posibilitatea ca Romania sa cedeze Ucrainei un sistem de aparare Patriot, ca acest subiect nu trebuie politizat,... The post CSAT Decizia cedarii Ucrainei un sistem Patriot va fi luata de CSAT first appeared on Informatia Zilei .

Tensiuni la nivel inalt. Armata ezita sa doneze Ucrainei un sistem Patriot. Klaus Iohannis ii cheama la discutii pe Ciuca si Ciolacu (surse)

15:20, 13.05.2024 - Cerintele de la Washington provoaca tensiuni la Bucuresti. Premierul Marcel Ciolacu spune ca Armata ezita sa doneze un sistem Patriot pentru Ucraina. Asta desi presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles ca Romania ar fi deschisa sa ofere Kievului un sistem Patriot, dupa negocierile de la Casa Alba.

Ciuca, despre trimiterea de rachete Patriot in Ucraina: Trebuie sa analizam bine toate consecințele

11:40, 13.05.2024 - Președintele Senatului, Nicolae Ciuca, a vorbit, luni, despre posibilitatea ca Romania sa trimita Ucrainei un sistem de aparare Patriot. Potrivit acestuia, decizia va fi luata in CSAT, dar doar dupa ce vor fi analizate toate consecințele unei astfel de masuri.

Se pregatește ceva? Sistem antiaerian Patriot, mutat langa un mare oraș din Romania / VIDEO

15:55, 09.05.2024 - Recent, un sistem american de aparare antiaeriana Patriot a fost relocat in apropierea unui important oraș din Romania. Noul sistem Patriot a fost instalat in locul unui alt sistem care era operațional in ultimele șase luni.

Detonare controlata, la Poligonul de trageri antiaeriene Capu Midia

02:25, 06.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale anunta ca specialisti ai institutiei si ai Serviciului Roman de Informatii au executat ieri o detonare controlata la Poligonul de trageri antiaeriene Capu Midia, informeaza Rador Radio Romania.

Romania cumpara fara licitatie rachete antitanc germano-israeliene de peste 400 de milioane de lei

13:31, 18.02.2024 - Compania Nationala Romtehnica, aflata in coordonarea Ministerului Apararii Nationale, a incheiat un acord-cadru pe 4 ani pentru cumpararea de rachete antitanc de la compania Eurospike GmbH, in valoare de 426 de milioane cu TVA, informeaza Profit.ro.Acordul-cadru de furnizare de rachete antitanc a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?