Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se pregătește ceva? Sistem antiaerian Patriot, mutat lângă un mare oraș din România / VIDEO

Publicat:
Se pregătește ceva? Sistem antiaerian Patriot, mutat lângă un mare oraș din România / VIDEO

Recent, un sistem american de aparare antiaeriana Patriot a fost relocat in apropierea unui important oraș din Romania. Noul sistem Patriot a fost instalat in locul unui alt sistem care era operațional in ultimele șase luni.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traian Basescu: Ar fi o mare greșeala a Romaniei sa nu dea Ucrainei un sistem Patriot. Ucrainenii lupta și pentru noi

21:30, 19.05.2024 - Fostul președinte Traian Basescu spune ca Romania trebuie sa dea Ucrainei o baterie Patriot, pentru ca participa astfel la efortul de a opri armatele Kremlinului. In plus, a spus Basescu la Digi24, Romania va primi la schimb un alt sistem Patriot din banii cu care SUA ajuta Ucraina.

CSAT Decizia cedarii Ucrainei un sistem Patriot va fi luata de CSAT

19:05, 14.05.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat luni, referitor la posibilitatea ca Romania sa cedeze Ucrainei un sistem de aparare Patriot, ca acest subiect nu trebuie politizat,... The post CSAT Decizia cedarii Ucrainei un sistem Patriot va fi luata de CSAT first appeared on Informatia Zilei .

Tensiuni la nivel inalt. Armata ezita sa doneze Ucrainei un sistem Patriot. Klaus Iohannis ii cheama la discutii pe Ciuca si Ciolacu (surse)

15:20, 13.05.2024 - Cerintele de la Washington provoaca tensiuni la Bucuresti. Premierul Marcel Ciolacu spune ca Armata ezita sa doneze un sistem Patriot pentru Ucraina. Asta desi presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles ca Romania ar fi deschisa sa ofere Kievului un sistem Patriot, dupa negocierile de la Casa Alba.

Sistem antiaerian Patriot, mutat langa un mare oras din Romania

18:20, 09.05.2024 - Un sistem american de aparare aeriana Patriot a fost mutat recent in apropierea unui mare oras din Romania. Antena 3 CNN a filmat in exclusivitate acest sistem, dar a ales sa nu dezvaluie locația sa, din considerente de securitate. Sistemul antiracheta Patriot a fost amplasat aici pentru a inlocui un…

Romania pregatește un sistem Patriot pentru Ucraina. Cum ne va afecta asta apararea

06:46, 09.05.2024 - Dupa discuții intense la nivelul NATO, Romania va „imprumuta“ un sistem antiaerian Patriot Ucrainei, stocurile Armatei Romane urmand sa fie refacute prin livrarile ulterioare ale producatorului american.

A murit Pavel Palcu, cel mai longeviv procuror din Romania. Magistratul avea 70 de ani

21:20, 15.04.2024 - Cel mai longeviv procuror din țara, Pavel Palcu, a decedat la varsta de 70 de ani. De precizat e ca in decembrie 2023 a suferit un atac vascular cerebral.Procurorul criminalist Pavel Palcu, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, a fost cel mai longeviv procuror din țara, intrand in sistem in urma…

Viața unui francez care s-a mutat in vara anului trecut la Sibiu: "In Franța sunt mulți oameni care stau pe marginea drumului și cer ajutor, dar eu nu-i asimilez ca romani"

18:01, 30.03.2024 - Mickael Panos, 27 de ani, a venit de la Miercurea Ciuc la Sibiu și este unul dintre jucatorii de baza ai lui Claudiu Niculescu la liderul ligii secunde, CSC Șelimbar. Recent, aceasta a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a ajuns sa joace fotbal intr-o comuna din Romania cu nici 20.000 de locuitori.

Orașul din Romania unde vor fi montate cele mai multe camere de supraveghere din tara. Va dispune de cel mai performant sistem

20:05, 21.03.2024 - Intr-un oraș din Romania urmeaza sa fie instalat cel mai performant sistem de supraveghere video din țara. A fost aprobat de catre Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei și urmeaza ca 1.500 de camere video sa monitorizeze intreg municipiul.


Ce parere ai despre aceasta stire?