Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România se alătură statelor care se grăbesc să emită obligaţiuni suverane pentru a profita de dobânzile reduse (Bloomberg)

Publicat:

România a decis sa revina pe pietele internationale de obligatiuni într-un moment în care îsi majoreaza cheltuielile pentru proiecte de infrastructura si masuri de sprijin în contextul crizei Covid-19, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. În prima sa iesire pe pietele internationale din acest an, România ofera obligatiuni cu maturitatea la 12 ani, pentru care dobânda este cu aproximativ 225 de puncte de baza peste midswap, precum si obligatiuni cu maturitatea la 20 de ani, pentru care dobânda este cu aproximativ 265 de puncte de baza peste…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Context.ro: Pfizer susține ca Guvernul Romaniei putea evita procesul de 500 de milioane de euro pentru vaccinurile COVID

17:31, 10.04.2024 - Deși autoritațile romane au avut la dispoziție patru ocazii in care puteau relaxa contractul de achiziție de vaccinuri COVID-19, incheiat de Comisia Europeana cu Pfizer-BioNTech, guvernul de la București ar fi refuzat sa participe la cea mai importanta runda de mediere propusa de compania farmaceutica…

ANALIZA Claudiu Cazacu, XTB: Aurul este noul lider al cursei din piețele internaționale. Bitcoin a pierdut poziția fruntașa

19:05, 03.04.2024 - In ultima luna, avansul Bitcoin este de 5%, fața de 9,7% al aurului. Inceputul de an a fost al criptoactivelor și acțiunilor din domeniul AI, acum, insa, se pare ca piețele au redescoperit metalele prețioase, arata intr-o analiza financiara, Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania,…

Aurul este noul lider al cursei din piețele internaționale. Bitcoin a pierdut poziția fruntașa (analiza)

14:05, 03.04.2024 - Inceputul de an a fost al criptoactivelor și acțiunilor din domeniul AI, acum, insa, se pare ca piețele au redescoperit metalele prețioase, arata intr-o analiza financiara, Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania, companie de tranzacționare și investiții pe bursele internaționale.…

Prețul aurului inregistreaza noi recorduri, atat la cursul BNR, cat și pe piețele internaționale

11:35, 02.04.2024 - Prețul aurului inregistreaza o creștere impresionanta, ajungand la un maxim fara precedent. Este cea mai mare creștere a prețului metalului galben de la inceputul anului.  Fenomenul este pus pe seama conflictelor armate din diferite zone ale globului și pe relațiile incordate dintre state, ceea ce determina…

Comandantul Eurocorps, demis din functie si rechemat in Polonia din cauza unei anchete de contraspionaj

23:10, 27.03.2024 - Ministerul polonez al Apararii a anunțat miercuri ca l-a rechemat din post si l-a demis din functie pe generalul-locotenent Jaroslaw Gromadzinski, comandantul Eurocorps, in urma unei anchete a contraspionajului militar, relateaza AFP, potrivit news.ro.Serviciile de informatii au „deschis o ancheta de…

Electricitatea din Spania și Portugalia a ajuns la minime extreme - doar 1 euro / MWh, pe piețele spot / In același timp, in Romania este 69 euro / MWh

14:35, 27.03.2024 - Cea mai ieftina energie electrica din Europa este vanduta pe piețele spot din Spania și Portugalia. De peste o luna și jumatate, prețurile au scazut atat de mult incat, zile la rand, energia este tranzacționata la valori extrem de mici, ajungand miercuri la un nivel mediu de doar 1 euro. Aceasta tendința…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?