Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România revine cu stand național la Târgul Internațional de Carte de la Varșovia

Publicat:

Peste 50 de titluri romanești traduse in polona și carți de interes romanesc scrise de autori polonezi vor putea fi cumparate in perioada 25 – 28 mai de la standul romanesc de la Targul Internațional de Carte de la Varșovia.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Invațamantul romanesc nu te invața sa devii antreprenor. Adriana Cristian (USR): „Studenții de astazi nu iși doresc sa fie angajații de maine”

16:50, 16.04.2024 - Studenții din Romania nu beneficiaza de invațamant de calitate și nu sunt pregatiți in funcție de ce abilitați au, a explicat Adriana Cristian (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita la alegerile europarlamentare, pentru monitorulcj.ro.

SPORT ROMANESC Dan Petrescu revine la CFR

12:51, 09.04.2024 - Dat afara de sud coreienii de la Jeonbuk Hyundai, echipa cu care a  ajuns pe ultimul loc in prima liga din Coreea de Sud, Dan Petrescu este pe cale sa se intoarca in Romania. The post SPORT ROMANESC Dan Petrescu revine la CFR first appeared on Informatia Zilei .

Institutul Cultural Roman participa in premiera la Targul International de Carte de la Bruxelles

15:55, 01.04.2024 - Institutul Cultural Roman participa in premiera, prin ICR Bruxelles si Centrul National al Cartii, cu un stand propriu la Foire du livre de Bruxelles/ Targul International de Carte de la Bruxelles, care se va desfasura in perioada 4-7 aprilie, la Centrul de expozitii Tour et Taxis. Pentru a celebra…

Ministerul Culturii organizeaza prezența romaneasca la Targul de Carte de la Leipzig – cel mai important eveniment central și est-european dedicat autorilor, traducatorilor, lecturilor și dezbaterilor literare (21 – 24 martie)

13:40, 15.03.2024 - Prezența romaneasca la Targul Internațional de Carte de la Leipzig din anul acesta (21 – 24 martie 2024) aduce in prim-plan autori și autoare din Romania, precum și scriitori de limba germana, cu origini romanești. Noua autori invitați, 12 evenimente, peste 150 de titluri expuse, o mini librarie cu…

Lucia Ovezea publica un nou roman, Noaptea luminilor, care prilejuiește cititorilor un contact fascinant și inedit cu spiritualitatea indiana!

12:00, 13.03.2024 - Lucia Ovezea a coordonat, timp de peste 20 de ani, Editura VOX și s-a implicat in numeroase proiecte și programe care au susținut și promovat cultura, conducand, intre altele, Festivalul Carte și Arte (2005-2012), campania de promovare a lecturii Romania

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

FOTBAL ROMANESC S-a lansat filmul„Hai, Romania! – Povestea Generatiei de Aur“

10:05, 01.03.2024 - Miercuri seara, la Cinema City AFI din Cotroceni a fost proiectat pentru prima data, in mod oficial, filmul "Hai, Romania - Povestea Generatiei de Aur". The post FOTBAL ROMANESC S-a lansat filmul„Hai, Romania! – Povestea Generatiei de Aur“ first appeared on Informatia Zilei .

Paradoxul romanesc: unele produse din magazinele din Dubai sunt la același preț cu cele de la noi

16:50, 25.02.2024 - In Dubai unele produse, precum iaurtul, laptele, kilogramul de pui intreg sau hartia igienica sunt mai ieftine decat in Romania. De exemplu, o paine integrala in Dubai costa 7 lei, in timp ce la noi ajunge la aproape zece lei. Rocsana Marcu, vedeta romanca stabilita in Dubai, a luat la pas magazinele…


Ce parere ai despre aceasta stire?