Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

România a pierdut peste 37.000 de profesionişti IT, în ultimii 20 de ani. În ce țări au plecat să muncească

Publicat:

Romania a pierdut peste 37.000 de profesionisti IT, in ultimii 20 de ani. In ce țari au plecat sa munceasca Peste 37.000 de profesionisti IT au plecat din Romania in ultimii 20 de ani, in timp ce deficitul anual al angajatilor din industria de profil este de aproape 15.500, arata un studiu de specialitate, citat de Agerpres. Conform cercetării "", cea mai importantă barieră identificată de 6 din 10 companii din România se referă la complexitatea abilităţilor din piaţă. De asemenea, circa 50% dintre companiile intervievate susţin…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actiunile TUI au crescut luni cu 3,5%, la revenirea sa cu o listare primara la bursa din Frankfurt, dupa retragerea de la bursa din Londra

07:56, 09.04.2024 - Pretul initial a fost de 7,73 de euro pentru o actiune TUI. Actionarii TUI au votat in februarie pentru retragerea celui mai mare operator de turism din Europa de la Bursa de Valori din Londra, cu aproximativ 98,35% din voturi exprimate pentru. Revenirea la standardul Prime pe cea mai mare bursa din…

Romania, tara cu cele mai multe animale de companie pe cap de locuitor din Europa!

11:20, 27.03.2024 - In anul 2022, conform raportului FEDIAF (Federația Europeana a Industriei Produselor Alimentare pentru Animale de Companie), in Europa existau 105,35 milioane de caini și 127,16 milioane de pisici detinute ca animale de companie. Cu peste 10 milioane de caini și peste 15 milioane de pisici, Germania…

Avocații care au caștigat procesul cu Gabriel Resources: „Instanța a luat in calcul provocarile de mediu, sociale, culturale și economice”

10:35, 10.03.2024 - Casa romaneasca de avocatura care a reprezentat Ministerul Finanțelor in procesul Roșia Montana intentat de compania Gabriel Resources a oferit, sambata, primele detalii despre decizia Curții de Arbitraj de la Wahington (ICSID). Gabriel Resources a solicitat in total aproximativ 6,7 miliarde USD, inclusiv…

Guvern: Agentia pentru Monitorizarea si Evaluarea Performantelor Intreprinderilor Publice a devenit operationala. E un pas important pentru imbunatatirea performantelor companiilor de stat

18:55, 06.03.2024 - „Intr-o piata unde competitia dicteaza castigatorii, performanta este o conditie indispensabila pentru succes. Trebuie sa intelegem foarte clar situatia in care ne aflam si pe baza datelor, indicilor de performanta si viziunii sa actionam pentru a schimba realitatea companiilor de stat. Agentia pentru…

Raport PwC: Romania a urcat pe locul 28 intr-un top al atractivitații pentru companiile private, avand scoruri bune pentru mediul macroeconomic și cadrul de reglementare, dar mai slabe la mediul de afaceri și infrastructura

10:46, 22.02.2024 - Romania a urcat pe locul 28 intr-un clasament al celor mai atractive 33 state din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) pentru companiile private, dupa ce se situase pe locul 32 la ediția anterioara, conform analizei PwC EMEA Entrepreneurial and Private Business Heatmap.

Sondaj-surpriza despre razboiul din Ucraina. Ce cred cetațenii europeni?

15:05, 21.02.2024 - Cetatenii europeni sunt pesimisti cu privire la sansele Ucrainei de a castiga razboiul impotriva Rusiei si vad o intelegere negociata intre cele doua tari ca fiind cel mai probabil rezultat, releva un sondaj de opinie din 12 tari din UE, publicat miercuri si citat de AFP. Potrivit acestui sondaj realizat…

Peste 800 milioane euro din fonduri nerambursabile sunt disponibili pentru investitii in energie verde, cu alocari de 415 milioane euro pentru cresterea eficientei energetice si 400 milioane euo pentru productia de energie regenerabila

14:56, 12.02.2024 - ”Fonduri nerambursabile de peste 800 milioane euro pentru investitii in proiecte de energie verde vor fi disponibile pe piata in urmatoarele saptamani, unde companiile vor putea creste eficienta energetica a fabricilor sau noi unitati de producere a energiei regenerabile vor putea fi instalate pe tot…

Untul de musca, un nou aliment inventat de producatori in cautarea disperata de „inovație culinara” și „sustenabilitate”

20:30, 30.01.2024 - Decenii la rand, pe fondul cresterii exponentiale a populatiei si a resurselor tot mai limitate, omenirea a fost macinata de intrebarea “Ce vor manca oamenii viitorului?”. Autorii de romane stiintifico-fantastice și-au imaginat ca in lipsa resurselor oamenii se vor indreapta spre pseudo-mancaruri ciudate.…


Ce parere ai despre aceasta stire?