Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă moartă în Italia, abandonată la morgă. Autorităţile au făcut un apel pentru găsirea familiei

Publicat:

Autoritatile din orasul Ferrara, din zona Bologna a Italiei, au lansat un apel in presa locala pentru gasirea familiei unei romance decedata inca din data de 10 februarie si al carui trup se afla la morga orasului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.

Femeie gasita moarta intr-o biserica din Italia, dupa a mers acolo sa caute fantome in urma unei provocari de pe TikTok

15:50, 11.04.2024 - O frantuzoaica in varsta de 22 de ani, al carei cadavru lipsit de sange a fost gasit in weekend intr-o biserica abandonata din Valle d'Aosta din nordul Italiei, cauta o casa bantuita de fantome, informeaza News.ro, conform CNN.

O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici, morți intr-un incendiu din Italia

12:35, 15.03.2024 - O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei au murit vineri dimineața intr-un incendiu in apartamentul lor din Bologna, Italia. Femeia, Stefania Alexandra... The post O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici, morți intr-un incendiu din Italia appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Sfarsit cumplit pentru o familie de romani din Bologna, Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu.

11:11, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital.

O romanca de 44 ani, gasita moarta intr-o magazie din Italia. Autoritațile au inceput investigațiile

09:00, 14.03.2024 - O romanca de 44 ani a afost gasita fara suflare intr-o magazie din Italia. Femeia se afla la locul de munca și nu se știe cum s-a produs o altfel de nenerocire. Colegul sau, tot raman, a fost cel care i-a descoperit trupul neinsuflețit și a alertat autoritațile.

O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar in Italia. Autoritațile i-au confiscat bunuri de 3,4 milioane de euro, printre care si o biserica

12:30, 27.02.2024 - Caz șocant de evaziune fiscala și spalare de bani in Italia. O prostituata romanca a ridicat un imperiu imobiliar. Autoritațile i-au confiscat bunuri in valoare de 3,4 milioane de euro, inclusiv o cladire de biserica.


Ce parere ai despre aceasta stire?