Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Româncă împuşcată mortal în Italia de iubitul italian VIDEO

Publicat:

Victima este , impuscata mortal de iubitul sau de 21 de ani, informeaza Romania TV. Cei doi erau impreuna de doar doua luni, iar relatia si-o afisasera si pe un site de socializare.

Se pare ca romanca roia sa il paraseasca pe italian, iar acesta, orbit de gelozie, a recurs la gestul extrem. Tanarul a impuscat-o de doua ori pe iubita sa, iar ranile i-au fost fatale.

Procurorii l-au retinut pe italian, care are antecedente. Acum 2 ani, a fost implicat intr-un schimb de focuri soldat cu moartea unui adolescent, dar a fost eliberat ulterior de politie.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O noua crima in Sibiu. Tanara ucisa de iubitul ei. Criminalul a incercat sa scape fugind pe munte

11:16, 19.05.2024 - O noua crima comisa sambata, 18 mai 2024, a ingrozit comunitatea din Sibiu. Victima avea doar 21 de ani și era din județul Brașov. Suspectul principal este chiar iubitul acesteia, un tanar de 24 de ani, din județul Sibiu.

Un italian a ramas cu inima franta și conturile goale, dupa ce proaspata soție romanca a fugit cu toata averea

19:41, 15.04.2024 - O femeie tanara și atragatoare, de 38 de ani și originara din Romania, este acuzata de șantaj și delapidare intr-un caz care a șocat și a amuzat in același timp comunitatea. Relația romantica, aparent idilica, pe care a avut-o cu un barbat de 62 de ani, funcționar din Irpinia, Italia, s-a dovedit a…

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

VIDEO Femeia care era cel mai tanar primar din Ecuador a fost impuscata mortal alaturi de un consilier

22:25, 24.03.2024 - Brigitte Garcia, cel mai tanar primar din Ecuador, si un consilier au fost gasiti impuscati mortal intr-o masina, duminica dimineata, a anuntat politia din aceasta tara sud-americana, care se afla in mijlocul unui val de violenta pe care autoritatile il pun pe seama traficului de droguri. Potrivit…

Un roman beat a izbit mortal cu BMW-ul un medic italian care ieșise sa faca jogging

10:51, 21.03.2024 - Un roman care conducea beat a izbit mortal cu mașina un medic italian care facea jogging, in Roma. Victima a fost aruncata la o distanța de cațiva metri, acesta fiind un indiciu ca șoferul avea viteza mare.

O romanca a primit in Danemarca 5 cutii cu bunuri de 21.000 de euro, sa le aduca in țara, dar poliția i le-a luat, in Germania: „Cui aparțin de fapt?”

14:25, 14.03.2024 - Un Sprinter care venea din Danemarca in Romania a fot verificat la intrarea in Germania și polițiștilor de frontiera li s-au parut suspecte cinci cutii de carton pline, pe care, dupa verificare, le-au confiscat, scrie site-ul de știri al Poliției Federale.Mai intai, un șofer a spus poliției federale…

Italian de 60 de ani, ucis de iubita romanca. Dupa ce l-a injunghiat, femeia s-a așezat langa el și a așteptat poliția

13:45, 06.03.2024 - O romanca stabilita in Italia și-a injunghiat mortal partenerul in varsta de 60 de ani, a sunat la serviciile de urgența, dupa care s-a așezat langa el și a așteptat sa vina poliția.

Cine este femeia de 36 de ani, din Alexandria, gasita moarta in casa de soacra ei. A fost ucisa de iubitul de care voia sa se desparta / FOTO

12:50, 05.03.2024 - Inca o crima neașteptata a avut loc, de aceasta in Alexandria, acolo unde o femeie in varsta de 36 de ani a fost ucisa cu sange rece chiar de cel care ii era partener. Victima a fost gasita decedata in propria casa, chiar de soacra ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?