Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roman Protasevici a fost torturat, după ce a fost arestat: 'L-au strâns de gât pentru a scoate dovezi de la el'

Publicat:

Mama jurnalistului belarus disident sustine ca fiul ei a fost supus violentelor in timp ce se afla in inchisoare.

In video-ul pus in circulatie de autoritati, fata fiului ei prezenta semne clare de violenta, a declarat , referindu-se la imaginile date publicitatii cu o zi in urma de centrul de detentie in care fiul ei este detinut.

"Nu sunt medic, dar e sigur ca l-au lovit la nas si este posibil sa i-l fi rupt", a spus ea.

De asemenea, a afirmat ca obrazul stang al fiului ei era umflat. "Chiar si sub machiaj, se poate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția, amendata in procesul fiului de judecator care și-a maltratat iubita / Hotararea judecatorilor

22:56, 07.05.2024 - Iustin Covei, fiul de judecator care a fost implicat in mai multe scandaluri penale, a facut K.O. Poliția Romana: ca sa demonstreze ca a fost amendat ilegal, a cerut probe video in instanța, iar magistrații au dispus sancționarea Inspectoratului de Poliție Valcea, pentru ca nu s-a conformat.

Mama Geta, in acțiune. Avertisment pentru cei care ii fura identitatea pe internet fiului sau:” Niște derbedei, la munca, nu la pomana!” EXCLUSIV

13:45, 13.04.2024 - Solistul Culița Sterp are și prieteni și dușmani, vorba maneliștilor. In timp ce participa la ”Survivor”, cineva ”de bine” s-a gandit sa-i ”imprumute” contul, pentru a face vizualizari record, pe Facebook. I-a mers bine hoțului de identitate pana a intrat pe fir Mama Geta. Pe care e bine sa n-o superi.…

Mama elevului de 15 ani, din Targu Mures, care si-a batut diriginta si a bagat-o in spital a contestat exmatricularea fiului. In prezent, baiatul e arestat la domiciliu

13:45, 26.03.2024 - Dupa ce elevul in varsta de 15 ani care și-a batut diriginta și a bagat-o in spital a fost exmatriculat, mama baiatului a contestat aceasta decizie, deși ea a luat parte la incident. In prezent, baiatul e arestat la domiciliu.

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea pe care o traiește din cauza fiului ei dependent de droguri: „Eram la limita”

17:45, 15.03.2024 - Eugenia Șerban a facut marturii exclusive despre coșmarul pe care il traiește din cauza fiului ei dependent de substanțe interzise. De curand, actrița a obținut un ordin de protecție impotriva baiatului ei. Iata ce a declarat!

Avocatul lui Alexei Navalnii a fost arestat! Vasili Dubkov a fost alaturi de mama lui, pentru a prelua trupul fiului

08:45, 28.02.2024 - Cazul lui Alexei Navalnii continua cu informații controversate. Avocatul opozantului a fost arestat, in urma cu puțin tima, in Moscova. Vasili Dubkov a fost alaturi de mama lui Alexei Navalnii la inchisoarea unde a murit acesta, pentru a-i prelua trupul neinsuflețit.

SUA: Autoritatile ruse „trebuie sa predea“ trupul neinsufletit al lui Navalnii mamei acestuia

10:55, 23.02.2024 - Mama opozantului rus Aleksei Navalnii, decedat la 16 februarie intr-o colonie penitenciara din regiunea arctica rusa, „trebuie sa poata recupera cadavrul fiului ei si sa-i aduca omagiul cuvenit”, a declarat joi purtatorul de cuvant al Casei Albe, John Kirby, relateaza AFP, potrivit Agerpres.  „Rusii…

Barbat arestat dupa ce a distrus cu un topor 19 aparate de jocuri de noroc. Pierduse la „pacanele"

18:45, 19.02.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce ar fi distrus, cu un topor, 19 aparate electronice, o ruleta si un bar de la doua sali de jocuri din municipiul Giurgiu, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?